Titokban összeházasodtak a Keresztanyu sztárjai
2021-07-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Titokban összeházasodtak a Keresztanyu sztárjai. Gonda Kata és Kenderes Csaba állítólag már hetekkel ezelőtt kimondták a boldogító igent és azóta ünneplik, hogy férj és feleség lettek.

A színészek ráadásul egy igazán különleges dologgal is kedveskedtek szeretteiknek, Kata nagyszülei ugyanis nem tudtak részt venni a lagzin.

- Amikor gyakorlatilag 3. hete ülitek a lagzitokat, és mamáékhoz elmentek beöltözve, mert nem tudtak eljönni, a férjed meg lefotóz – írta egy nemrég kitett, menyasszonyi ruhás fotó alá az RTL Klub sorozatának sztárja, aki tavasszal a Blikknek részletesen elárulta, hogyan is képzeli el élete nagy napját.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kata Gonda (@katagonda555) által megosztott bejegyzés


- Nyáron szeretnénk egybekelni és már meg is van a helyszín, egy csodás vidéki, természetközeli helyet néztünk ki. Klasszikus ceremónia lesz abban az értelemben, hogy édesapám kísér majd oltárhoz, lesz menyasszonytánc és szöktetés is, majd éjfélkor töltött káposzta, de lesz benne némi extravagancia is. Szeretnénk, ha lenne karaoke, de nem a megszokott módon, hanem zongorakísérettel, és a nyitótánc sem lesz hétköznapi, kortárs duettel készülünk – mesélte akkor a színésznő.

Forrás: Blikk