Titokban megházasodott Vastag Csaba
2023-05-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem, Párkapcsolat

Vastag Csaba és gyönyörű szerelme, Domján Evelin vasárnap a legnagyobb titokban örök hűséget fogadtak egymásnak.

Bár az énekesnek mindig hosszú kapcsolatai voltak, azt sosem tagadta, hogy szerette járni az éjszakákat, szórakozni, és időbe telt, mire fejben is megérett arra, hogy végleg megállapodjon. Aztán megismerte Evelint, akivel nagyon hamar komolyra fordult közöttük minden.

Nos, úgy tudjuk a hét végén a legnagyobb titokban sor került az esküvőre, az ország szívtiprójának bekötötték a fejét. Információinkat azonban az egyik vendég igazolta, sőt Evelin néhány napja a lánybúcsújáról is posztolt Balatonkenesén.

Csaba tavaly mutatta meg először szerelmét, akivel már akkor arról beszéltek, hosszú távú terveik vannak, és négy gyermeket szeretnének. A lánykérés sem váratott magára sokáig, Csaba Evelin 25. születésnapján, családja előtt, több száz vörös rózsa kíséretében tette fel a nagy kérdést szerelmének, amire természetesen igen volt a válasz.

– Alig tudtam szóhoz jutni, minden tele volt rózsával, robbantak a tűzijátékok. Aztán felcsendült egy dal, Csabi elővette a gyűrűt és feltette a nagy kérdést. Akkora ’igen’-nel reagáltam, hogy talán a világ másik felén is hallották. Egymás nyakába borultunk, földöntúli boldogság járt árt minket. Minden eljegyzésről alkotott kislánykori álmomat túlszárnyalta Csabi. Kívánom, hogy minden nő átélhessen ehhez hasonlót – mondta boldogan akkor lapunknak Evelin. A jegyesek később azt is elárulták, hogy 2023-ra tervezik az esküvőt, pontos dátumot azonban nem akarták közzétenni.