Schumacher Vanda DiCaprióval és Salma Hayekkel bulizhat együtt
2023-05-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Minden idők egyik legjobb westernfilmjének nevezték a kritikusok a több mint húsz éve sikert sikerre halmozó kettős, Martin Scorsese rendező és Leonardo DiCaprio színész hatodik közös filmjét. A Megfojtott virágok című művet a cannes-i filmfesztiválon mutatták be, amelyet egy kilencperces örömünneplés követett, a legnagyobb világsztárok tapsoltak állva a legendának és kedvenc színészének.

Köztük például a lélegzetelállítóan kinéző szupermodellek, Naomi Campbell és Irina Shayk vagy éppen Salma Hayek. De Schumacher Vanda is tiszteletét tette, aki azt is megosztotta a követőivel, hogy bizony eggyel beljebb jutott, mint egy átlagember.

- Most vettem fel az akkreditációm – büszkélkedett el a színésznő, aki azt azonban nem osztotta meg, hogy mennyire sikerült a világsztárok közelébe férkőznie, ám ismerve a magyar celeb vagányságát, még az is elképzelhető, hogy nemsokára kiderül, együtt bulizott Leonardo DiCaprióval, vagy legalább a hasonmásával. Ha azonban ez nem sikerül, akkor sem kell búslakodnia, hiszen vele tartott jó barátnője, Jázmin Viktória is, aki amíg barátnője a sztárokkal bulizott, felfedezte magának Cannes-t.