Titokban férjhez ment Anya Taylor-Joy
2024-04-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Titokban sétált oltár elé két évvel ezelőtt Anya Taylor-Joy. A színésznő először mutatott képeket az esküvőről.

Anya Taylor-Joy az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen miután szerepelt A boszorkányban és a Széttörvében, még jobban beindult a karrierje. 2020-ban pedig elsöprő sikert aratott A vezércsel című sorozatban a Netflixen, sőt, Golden- Globe-díjat kapott az alakításáért. A 27 éves világsztár magánéletéről nem sokat tudni, ám most egyik pillanatról a másikra bejelentette, hogy két éve titokban összeházasodott a kedvesével, McRae-vel.

A pár 2022-ben mutatkozott először nyilvánosan az Oscar-gála utáni bulin, de valószínűleg már több éve ismerték egymást. Anya most exkluzív, eddig nem látott fotókat mutatott a nagy napjukról: gyönyörű menyasszony volt, hiszen úgy nézett ki, mint egy hercegnő. Mint kiderült, két éve, éppen bolondok napján esküdtek. Az Instagram-oldalára feltöltött képek egyikén Cara Delevingne is feltűnik, aki élőben ünnepelt az ifjú párral.

„Két éve, április 1-jén, titokban hozzámentem a legjobb barátomhoz New Orleansban. Annak a napnak a varázsa örökre bevésődött lényem minden sejtjébe. Boldog második (első) évfordulót, szerelmem… te vagy a legmenőbb” – írta a felvételekhez a színésznő.