Titokban a tengerentúlra költözött Vujity Tvrtko és családja
2020-09-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Eltűnt a képernyőről és elköltözött Magyarországról Vujity Tvrtko (47)! Mivel napok óta megy a találgatás, hogy mi történhetett a népszerű műsorvezetővel, a Blikk utánajárt a rejtélynek.

 

A Blikk úgy tudja, az ATV műsorvezetője családostul utazott el az országból és nagy valószínűséggel ismét az Egyesült Államokba költözött. A népszerű riporter kollégái sem tudnak semmit, nekik is, ahogyan a Blikk munkatársainak is, az tűnt fel, hogy Tvrtko helyett ezen a héten Gajdos Tamás (62) köszönti az embereket az ATV Startban.

A Blikk nyomozni kezdett, mi történt, ekkor derült ki: Vujity Tvrtko és családja elköltöztek az országból. Több barátjuk is megerősítette a hírt, de nem árulták el, pontosan hol vannak.

– Valóban így van, úgy döntöttek, hogy más vizekre eveznek, de azt sajnos pontosan én sem tudom egyelőre, hogy hol vannak – állította Tvrtko egyik közeli barátja szűkszavúan, aki annyit hozzátett: nem véletlen, hogy a műsorvezető az utóbbi hónapokban megtartott Túl minden határon című estjeit is úgy hirdette, hogy A búcsú.

Az ATV megerősítette a hírt, hogy Tvrtko helyét egy időre Gajdos Tamás veszi át az ATV Startban, ám bárhol is van, számítanak a munkájára.

– Valóban, a Start nézőitől elköszönt, de az ATV-től nem, főleg az amerikai elnökválasztással kapcsolatos programjainkban számítunk rá – utalt arra Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója, hogy Tvrtko valóban a tengerentúlra költözött.

Az Egyesült Államok azért is lehet valószínű úticél, mert, Vujity Tvrtko eddigi életében már hosszú éveket töltött el ott, tanult a Miami Egyetem kommunikációs szakán, de háromszor egy évet élt Washingtonban is, emellett keresztül-kasul bejárta az országot, komoly kapcsolatrendszerrel bír a tengerentúlon. Így annak ellenére, hogy jelenleg az amerikai szabályozások miatt nagyon nehéz külföldiként beutazni az országba, egyedi elbírálás alapján kiadott különleges engedéllyel, egyedi vízummal van erre lehetőség, a Vujity-Zsolnay család pedig élhetett ezzel a lehetőséggel.

 

A Blikk próbálta elérni Vujity Tvrtkót is, a telefonja azonban napok óta ki van kapcsolva, az emailre pedig nem válaszolt, igaz, a közösségi oldalán egyelőre magyarországi képeket posztol, de ez valószínű elterelés.

Forrás: Blikk