Terápia mentette meg Czutor Zoliék házasságát
2020-09-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bár másodikként távozott a Nyerő Párosból Czutor Zoltán (51) és felesége, Zsani (31), a házaspár ezt cseppet sem bánja, mivel a műsor még közelebb hozta őket. A Belmondo együttes frontembere és kedvese tíz éve vannak együtt, s bár sosem kérdőjelezték meg az egymás iránt érzett szerelmüket, a kapcsolatuk kétszer is komoly mélypontra jutott.

– Három éve éreztük azt először, hogy valami nem működik jól. Mélyponton voltunk. Sosem volt kérdés, hogy szeretjük egymást, nem is a féltékenység volt a baj, hanem egyszerűen a hétköznapok – kezdte a Blikknek Zsani.A párnak 2012-ben született meg az első közös gyermeke, Simon (8), Miksa (4) pedig 2016-ban érkezett. A gondok akkor kezdődtek, ugyanis elkapta őket a mókuskerék, s robotként élték a hétköznapokat.

– Miksa hat hónapos koráig egy tündér volt, utána viszont állandóan sírt. Állandó zajban éltünk, éjjel nem tudtunk aludni, egyre feszültebbek voltunk. Sokszor veszekedtünk Zolival, néha már azt is egymás fejéhez vágtuk, hogy jobb lenne, ha elválnánk, de amint ezt kimondtuk, a szívünk szakadt meg, mert annyira szeretjük egymást. Hiába próbáltunk meg otthon leülni és megbeszélni mindent, szinte azonnal összevesztünk. Egyszerűen lakótársak lettünk, eléltünk egymás mellett, ezért bedobtam, hogy menjünk párterápiára.

Az énekes és Zsani pszichológushoz fordultak, hogy rendezzék a soraikat.

– Hosszú, nehéz folyamat volt, sokszor sírtunk, volt, hogy egymásba kapaszkodva folytak a könnyeink. Tíz alkalommal voltunk, és úgy éreztük, hogy segített. Sok mindent megtudtunk magunkról, egymásról, rengeteg fájó, megoldatlan múltbéli trauma került felszínre – emlékezett vissza az énekes, aki feleségével együtt a terápia után azt hitte, minden rendben lesz. Ám a szürke hétköznapok ismét visszatértek, ahogy a viták és a feszültség is.

– Tavaly ősszel ismét segítséget kértünk, ezúttal egy tanácsadóét. Az első öt alkalommal Zoli és én külön beszéltünk a szakemberekkel, csak később jöttek a közös terápiák. Nekünk ez jobban bejött, mert sok praktikus tanácsot kaptunk, amivel elkerülhető a vita. Például már minden este előre kikészítjük a gyerekek ruháit, hogy ne az legyen, hogy a reggeli kapkodásban valami nincs meg, attól idegesek leszünk és egymásnak esünk. Persze, még most is vannak összezörrenések, de jóval kevesebb, és már tudjuk, hogyan kezeljük – mondta Zsani, aki azt is elárulta, hogyan őrzik meg az intimitást.

– Reggel szigorúan együtt kávézunk, hetente egyszer pedig randizunk is. Sokkal tudatosabbak vagyunk már, mint korábban.

Forrás: Blikk