Tényleg válságba került Király Viktor házassága?
2023-02-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Állítólag válságba került Király Viktor és Virág Anita házassága. A rajongók aggódnak a sztárpárért, hiszen nem akarják, hogy arra a sorsra jussanak, mint a közelmúltban Tápai Szabina és Kucsera Gábor.

Az énekes és a műsorvezető még 2020-ban egy romantikus balatonfüredi szállodában mondták ki a boldogító igent, a szerelmüket pedig megkoronázta a gyönyörű gyermekük, Kolen születése.

Ám úgy tűnik, mégsem minden tökéletes. Szemfüles rajongók már korábban kiszúrták, hogy régen osztottak meg közös fotót a közösségi oldalukon, és bár mentségükre szól, hogy az eddigi tartalmakat nem törölték, mégsem lehet tudni, mi van a sztárpárral.

„Kicsit fura nekem is, kirándulni Anita a gyerekkel meg barátokkal jár, apát soha meg nem említi...” – írta egy hozzászóló.

„Viktor viseli a gyűrűt. Sajnálnám, ha szétmentek volna. Anitával egy középsuliba jártunk, aranyos, kedves lány” – jegyezte meg egy másik.

Valentin-napon Viktor egy TikTok-videóban üzent a rajongóknak, míg Anita egy fotót osztott meg, amelyen teljesen egyedül van.

Vajon tényleg zátonyra futott a házasságuk? A páros nem kívánta kommentálni a történteket, így egyelőre nem tudni, mi az igazság.