Tápiókapuding málnaraguval
2024-07-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

Hozzávalók 4 személyre

A pudinghoz:

-10 dkg tápiókagyöngy

-4 dl víz

-6 dl kókusztej

-1 vaníliarúd kikapart pépje

-5 dkg eritritol

A raguhoz:

-15 dkg málna

-5 dkg eritritol

-1/2 citrom leve

Elkészítés:

A vizet felforraljuk, beleöntjük a tápiókát, majd fokozatosan a kókusztejet is. Egy csipet sóval, az eritritollal és a rúd vanília kikapart pépjével ízesítjük.

Lassú tűzön addig főzzük, amíg a tápióka magába szívja a nedvességet. (kb 20-25 perc) Poharakba töltjük, kidermesztjük.

A ragu hozzávalóit összefőzzük, és a kihűlt pudingra halmozzuk. Díszíthetjük friss gyümölccsel, mentával.

Munka: kb. 30 perc

Fogyasztható: kb. 3 óra múlva