Tápai Szabinát eljegyezték?!
2024-02-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

A kézilabdázó ujján már tavaly november óta csillog egy gyönyörű ékszer, most pedig kijelentette, hogy a kezét nem Valentin-napon kérték meg.

Nagyjából egy évvel ezelőtt jelentette be Tápai Szabina és Kucsera Gábor, hogy véget ért a házasságuk. Ám a szülők továbbra is békében és nagy egyetértésben, közösen nevelik három gyermeküket. A családanya nemrég elárulta lapunknak, végre úgy érzi, sikerült a három gyermekével úgy kialakítani az új életüket, ahogy azt tervezte. A jelek szerint az is elképzelhető, hogy a szerelem terén is rátalált a boldogságra.

Tavaly áprilisban egy bennfentes az egyik magazinnak azt nyilatkozta, Szabina már nem szingli, sőt, boldogabb, mint valaha.

Végre van valaki mellette, aki újra mosolyt csal az arcára, aki mellett újra bombanőnek érezheti magát. Ha valakinek kijár a boldogság, az Szabina. Sokat szenvedett az elmúlt években

− fogalmazott a titokzatos informátor.

Szabina ujján egy gyönyörű gyűrű csillogott, az ékszert egyébként már láthatták a rajongók a csinos sztáranyuka kezén, amikor tavaly novemberben ő maga posztolt az Instagram-oldalára egy képet... A lap rá is kérdezett, mit gondol Szabina arról, ha egy férfi a szerelmesek napján teszi fel kedvesének a nagy kérdést, mire az anyuka kijelentette, az ő kezét nem akkor kérték meg. A kérdést követően a volt sportoló azonnal az ékszerhez kapott, s meg is csodálta, milyen szépen csillog. Azt viszont elárulta, hogy erre a különleges eseményre nem ezt a napot tartja a legalkalmasabbnak.

– Valentin-napon lánykérés? Hát, az én kezemet nem akkor kérték meg... Lehet, hogy cuki, de én biztos, hogy valamilyen más alkalmat választanék erre, ha férfi volnék − fogalmazott Szabina.