Tápai Szabina és Kucsera Gábor elindította a válópert
2023-10-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Már biztosan nincs visszaút! Tápai Szabina és Kucsera Gábor hivatalosan is elindította a válási procedúrát. Bár a házaspár jó kapcsolatot ápol és ugyanúgy számíthatnak egymásra, vannak dolgok amikben egyezségre kell jutniuk. Három gyermekük felügyeletén túl közös cégükről és veresegyházi otthonukról is közös nevezőre kell jutniuk.

Hosszas találgatások után Tápai Szabina idén februárban jelentette be, hogy tíz év után külön utakon folytatják a Kucsera Gáborral, aki hűtlen volt hozzá. Akkor elmondása szerint már nyolc hónapja nem éltek együtt, ám három közös gyermeküket akkor és azóta is közösen nevelik. Bár kezdetben voltak sérelmek, mostanra rendeződött a helyzet és abban egyetértenek, hogy gyermekeik: Beni, Milla és Bella érdekeit tartják a legfontosabbnak.

- Jó látni azt, hogy mennyire jó viszonyba kerültek a Gáborral. A döntés meghozatala után nagyon szépen és intelligensen váltak el. Szent a béke és Szabinán is azt látom, hogy kiegyensúlyozott - mesélte Szabina húga, Tápai Andrea.

Az egykori sztárpár házassága azonban hivatalosan még nem ért véget. Információink szerint a válás kimondására még nem került sor, de már beadták a kérelmet, elindult az ügy. Szabinát és Gábort is kerestük, de egyikük sem szeretett volna nyilatkozni, ám egyik ismerősük elmondta, kissé hosszabb lesz az eljárás, mint arra számítottak.

- Minden szükséges papírt beadtak már, elindult az ügy. Azonban mivel több dologban, főként vagyon felosztásában meg kell egyezniük, nem megy ez olyan gyorsan. Azt gondolom, ebben nem lesz közöttük probléma, jó kapcsolatot ápolnak és mind a ketten a gyermekeiket helyezik előtérbe - mondta az ismerős.

A három gyermeküket a kajakos és exneje továbbra is közösen neveli majd. Bár az édesanyjukkal laknak, Gábor ugyanúgy részt vesz a nevelésükben, hetente több napot is vele vannak és azon felül is hozza-viszi őket az iskolába, óvodába valamint a külön órákra.

Ezen felül megegyezés részét képezi majd a közös tulajdonban lévő cégük, az Exclusive Management Kft., valamint a veresegyházi családi otthonuk, amelynek szintén mindketten tulajdonosai és jelenleg is hitel terheli. A medencével és gyönyörű kerttel rendelkező új építésű ingatlan valószínűleg Szabináé lesz majd, hiszen már több mint egy éve ő lakik ott a három gyermekével. Az egyezkedés már elkezdődött, a válás csak idő kérdése.