Sztárfrizurák vékony szálú hajból
2019-09-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs Intsünk búcsút a mindenfelé lelógó, vékony hajszálaknak! Most olyan frizurákat mutatunk, melyeknek köszönhetően sokkal dúsabbnak fog tűnni a hajunk.

A legtöbben azt hiszik, hogy vékonyszálú haj estén a tincseik száma is kevesebb a dús hajúakhoz képest, pedig ez nem igaz! Sőt mi több, sokkal több hajszáluk van, mindössze ezek átmérője kisebb, 0,04 mm körül van. Ez a szám általában 0,05 és 0,07 mm közötti, és annak ellenére, hogy csak 0,01 mm a különbség, ez nagyon sokat számít. Sok esetben negatívan beszélünk az ilyen típusú hajról, pedig rengeteg előnye is van: sokkal gyorsabban szárad, könnyű az ápolása, selymesebb és sokkal alkalmasabb a rövid frizurákhoz. Ezek tudatában reméljük, hogy a vékonyszálú hajjal rendelkezők máshogy tekintenek hajkoronájukra– főleg, hogy az alábbi fantasztikus frizurák is tökéletesen passzolnak hozzá.

lany

 Íme, 5 szuper trendi frizura vékonyszálú hajhoz

Jennifer Lawrence

A színésznő imádja hullámosan viselni a haját, hiszen így dúsabb hatást ér el.

Jennifer Lawrence

Kate Bosworth

A vörös szépségnek fantasztikusan áll ez a nagyon szoros copf, amit egy különleges hajdísszel dob fel.

Kate Bosworth

Cara Delevingne

A modell és egyben színésznő pár éve rövidre vágatta a haját, ami vékonyszálú tincsei miatt jó döntés volt, azonban a hosszú haj is fantasztikusan áll neki. Leginkább akkor, amikor egy részét kontyba köti.

Cara Delevingne

Karlie Kloss

A gyönyörű modell, aki egyébként Taylor Swift hasonmása is lehetne, a dúsabb hatás érdekében gyakran a füle mögé tűri a tincseit.

Karlie Kloss

Lucy Hale

A 30 éves színésznőnek fantasztikusan áll a bubi frizura, aminek ez a változata tökéletes választás vékonyszálú hajához.

Lucy Hale

Forrás: Activebeauty