Szingli vagy? Így hozd ki magadból a legjobbat!
2019-07-26  /  Szerző:   /   Randi Időnként minden ember magányosnak érzi magát. Egy szakítás után sosem könnyű talpra állni, de szerencsére nem is lehetetlen, és attól még, hogy éppen egyedül maradtál, még nem kell elveszettnek érezned magad. Sőt!

A legfontosabb, hogy türelmes légy, leginkább önmagadhoz. Aztán olvasd el tanácsainkat, hogy a legtöbbet kihozhasd a szingli életedből, és nyitottá válj a nagy Ő-re.

Fogadd el magad, úgy ahogy vagy!

Légy büszke az erősségeidre, az előnyös tulajdonságaidra, és békélj meg a hibáiddal is. Légy hálás a meglévő emberi kapcsolataidért, az elért sikereidért, és ne azon mérd az értékedet, hogy hány kg-t mutat a mérleg, vagy hogy mennyire találnak vonzónak a férfiak.

single-woman

Ne hasonlítsd magadat másokhoz!

Egy kívülről tökéletesnek látszó élet belülről lehet romlott, vagy szomorú. Egyedül önmagadhoz hasonlíthatod magadat, egy korábbi énedhez, és vedd észre, hogy mennyivel több és jobb lettél.

Ne értékeld alul magad!

Te tudod a legjobban, hogy mennyit dolgoztál a sikereidért, és az elért eredményeidért. Ne engedd senkinek, hogy lebecsüljön, még magadnak se.

Ne hazudj másoknak, csak azért, hogy szeressenek!

A nagy Ő ugyanis pont Téged akar majd, úgy ahogy vagy, és nem egy kicsit magasabbat, vagy egy kicsit okosabbat.

Ne félj a visszautasítástól!

Ha valaki nem akar Téged, arra Neked sincs szükséged. A sikertelen randik megtanítanak rá, hogy felismerd, kit és mit szeretnél igazán.

Ezt is olvasd el! Senki nem marad örökké szingli!

Ne legyenek túlzó elvárásaid!

Főleg az ismerkedés elején ne helyezd túl magasra a lécet. Légy nyitott mindenkire, de tudd, hogy mit akarsz.

Legyél olyan, akivel Te is járnál!

Ha nem tudod, hogy mit vársz el egy kapcsolattól, akkor gondolj vissza a korábbi partnereidre. Velük miért nem működött, mit tanultál az elkövetett hibákból. Fogalmazd meg, hogy milyen társat szeretnél. De ne csak a partneredtől várd ezt el, Neked is olyanná kell válnod.

Ne írj le valakit azért, mert elsőre nem tűnik tökéletesnek!

Minden embernek vannak hibái. Neked is. A kérdés csak annyi, hogy el tudod-e hosszú távon ezeket a rossz tulajdonságait fogadni, és együtt tudsz-e velük élni.

Ha komoly kapcsolatra vágysz, akkor ne keveredj alkalmi kalandokba!

Minden ilyen eset után újra magadat fogod hibáztatni, hogy nem voltál elég jó, hisz csak egy éjszakára kellettél neki.

Semmit se siess el!

Ha beleszeretsz valakibe, ne ugorj bele azonnal a sűrűjébe. Élvezd ki az első napokat, a hosszú sétákat, az ismerkedés pillanatait, a bizsergető érintéseket, mert gyorsan elmúlik a kezdeti varázs.

Csak azért ne tarts ki egy kapcsolat mellett, mert félsz az egyedülléttől!

Adj időt magadnak, hogy közelebb kerülhess a belső énedhez, és rájöjj, mi igazán fontos számodra. Jegyezd meg, hogy csak azért, mert valaki kedves Veled, még nem kötelező vele randiznod sem.

Úgy bánj másokkal, ahogy szeretnéd, hogy Veled bánjanak!

Ha kedves vagy, és figyelmes a többi emberhez, akkor érezni fogod, hogy Te is megérdemled a törődést.

A boldogságod nem attól függ, hogy hány embernek tetszel, vagy hányan szeretnek

A magány egyszer mindenkinél bekopogtat. Ha egyedül érzed magad, és feszült vagy, ne másoktól várd, hogy elmulasszák a rossz érzéseidet. Önmagadban kell megtalálnod a belső békédet, és erődet, amely segít átvészelni a legnehezebb időszakokat is.

Ne kövesd az exeid további életét!

Meggyőzheted magad, hogy Te épp csak ránézel a Facebook oldalára, hogy minden rendben van-e vele, de valójában azért teszed ezt, hogy elégtételt vehess rajta. Ráadásul újra és újra megkérdezed magadtól majd, hogy miért nem voltál elég jó neki, amely még inkább depresszióba taszít. Pedig attól, hogy vele nem működött a dolog, még a nagy Ő számára Te leszel a tökéletes.

Légy hálás azért, amid van!

Ahelyett, hogy arra koncentrálnál, mi hiányzik az életedből, a legjobb, amit tehetsz, ha számba veszed mindazt a jót, ami körülvesz. A családtagjaidat, a barátaidat, a sikereidet, mindent, ami boldoggá tesz. Ha rájössz, hogy mennyi mindenért lehetsz hálás, akkor a hiányzó dolgok már nem is tűnnek majd olyan fontosnak.