Szilágyi Áron álomnászútra utazott
2017-09-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Mesés mézeshetekre utazott el újdonsült feleségével, Szántó Beátával (26) a világ- és kétszeres olimpiai bajnok kardvívó, Szilágyi Áron (27).Első állomásuk a világ egyik legromantikusabb városa, Párizs volt, ahonnan a Szent Szív-bazilika elől osztottak meg közös fényképet az Instagramon. Egy elegáns, emeleti étteremben is vacsoráztak, asztaluktól az ikonikus Eiffel-toronyra lehetett rálátni, erről azonban nincs nyilvános fotójuk.

Áron és Beáta egy évtizede ismeri egymást, s 2012-ben talált újra egymásra. Augusztus 13-án keltek egybe Zalacsányon, több élsportoló is részt vett a helyi golfklubban tartott esküvőjükön a barátokon és a családtagokon kívül.

– Szerettünk volna a barátainkkal és a családunkkal együtt megélni ezt a számunkra igazán fontos napot kötetlen hangulatban. Az volt a célunk, hogy egy csendes, természetközeli, vidéki helyszínt találjunk, ahol nemcsak egy estét, hanem gyakorlatilag egy hétvégét tudunk együtt, szeretetben tölteni – árulta el akkor Áron a festőien szép menyegző kapcsán, s most Párizs után újabb álomszerű helyről osztott meg fotót.Szilágyiék áttették „székhelyüket” Tahitira. A csendes-óceáni sziget környékén hajókáztak, elmentek bálnalesre, felejthetetlen élményekkel gazdagodtak.

„A csodálatos feleségem készítette ezt a képet” – írta bejegyzésében a sportoló. Az egyik bungaló teraszán nyújtógyakorlatokat végzett, hiszen akkor sem hagyhatja el magát, amikor a pihenőidejét tölti.Áron és Beáta között már a 2008-as olimpia előtt szerelem szövődött, azonban a felkészülés miatt Szilágyi szakított kedvesével, a pekingi játékok után viszont a lánynak új kapcsolata lett.

– Ezt követően teljesen eltűnt, csak a londoni olimpia előtt, négy évvel a szakításunk után kaptam tőle egy születésnapi üzenetet. Utána váltottunk pár szót, majd megbeszéltünk egy találkozót – árulta el Beáta a Secret Stories oldalnak.

Forrás: Blikk