Szigligeti Ivett szingliként is boldog
2023-09-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Szigligeti Ivett máris továbblépett volna a Dudás Mikivel való szakítása után? A kétgyermekes édesanya felszabadultan táncolt a Balatonon.

Dudás Miki néhány hete rántotta le a leplet arról, hogy kilenc év után végleg elválnak útjaik a feleségével, Szigligeti Ivett-tel. A kajakos és szépségkirálynő párjának kapcsolata korábban is került már válságba, de mindig meg tudták oldani a gondjaikat. Ezúttal viszont nagyon úgy néz ki, ténylegesen zátonyra futott a házasságuk. Az ismerőseik azonban lapunknak elmondták, hogy az apuka harcol a családjáért, szeretné a nejét és a gyermekeit visszakapni. Ivett már az új, közös otthonukból is kiköltözött a kislányukkal és a kisfiukkal, s jelenleg a szüleinél laknak.

A fiatal édesanya nemrégiben a Balatonra utazott el a barátnőjével és a gyermekeivel, ahol látszólag nagyon jól érezte magát. Ránézésre senki nem mondaná meg, hogy egy fájdalmas szakításon van túl, hiszen az Instagramra feltöltött legújabb videójában éppen a babakocsi előtt táncol, rázza a csípőjét és a fenekét. Lehetséges, hogy Ivett már maga mögött hagyta a múltat, sőt, új életet kezdett? Mindenesetre igazán felszabadultnak tűnik a felvételen.

Amikor a balatoni levegő teljesen elveszi az eszem!

– írta a bejegyzésében.