Szervét Tibor titokban megnősült
2023-11-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Úgy tudjuk, teljes csendben, nélkülözve a felhajtást hivatalosan is összekötötte az életét Szervét Tibor és Stefanovics Angéla.

A Valami Amerika-filmek Jászai Mari-díjas népszerű színésze és a reklámfilmekben is feltűnt, tavaly a L'art pour l'art Társulathoz csatlakozó színművész kedvese három éve alkotnak párt. Csendesen, a nagy felhajtást kerülve élik az életüket, óvják a kapcsolatukat, a boldogságukat próbálják megtartani maguknak, s életük rezdüléseiről csak a legközelebbi ismerősök tudnak.

Így azt sem verték nagydobra, hogy Szervét megkérte Angéla kezét, amire a napokban a Szavakon túl című YouTube-műsorban derült fény.

– Sokan megdöbbentek, hogy mit keresünk egymás mellett, de most már több mint három éve vagyunk együtt – mesélte a műsorban Angéla, aki hangsúlyozta: az élete nyitott könyv, ám a párja szeretné megóvni szerelmi életüket, amit ő tiszteletben tart.

Ám amikor Kadarkai Endre riporter arról érdeklődött, jelenleg boldogok-e, Angéla hatalmas mosollyal az arcán felmutatta a bal kezét, amelyet egy csillogó jegygyűrű díszített. A gyors gratuláció után a színésznő megerősítette, először lett menyasszony, majd titokzatosan hozzátette:

– Nem csak menyasszony – mondta sokat sejtetően Stefanovics Angéla, aki többet nem kívánt elárulni. Mi azonban úgy értesültünk, a lánykérést már egy szűk körű, bensőséges esküvő is követte. Ezzel kapcsolatban kerestük a boldog párt, de Tibort nem értük el, Angéla pedig nem kívánt nyilatkozni a magánéletéről. Egy, a neve elhallgatását kérő ismerős azonban arról beszélt, hogy a kollégák közül is sokan meglepődtek, amikor tudomást szereztek az eseményről.

– Angéla és Tibor nagyon zárkózottak, ha a párkapcsolatukról van szó, ezért mi is csak utólag szereztünk tudomást az esküvőről, és megmondom őszintén, minket is meglepett a dolog –

árulta el a bennfentes, aki reméli, még sokáig nagyon boldogok lesznek egymás oldalán a színművészek.

Szervét Tibor és Stefanovics Angéla három esztendeje, a pandémia alatt találtak egymásra. Bár kezdetben – mint elárulták – nem kedvelték egymást, a közös munka mindent megváltoztatott.

– Ez-e még a számom? Ezzel a béna dumával hívott fel - mesélte korábban Angéla arról, hogyan kezdődött a kapcsolatuk. – Mondtam, hogy igen, ez a számom, majd elkezdtünk beszélgetni.

A kapcsolatukról azonban sokáig nem árultak el semmit, nem álltak a nyilvánosság elé a szerelmükkel. Idén tavasszal azonban kézen fogva jelentek meg egy filmbemutatón, és akkor boldogan újságolták, hogy új szintre emelték a kapcsolatukat: összeköltöztek és számos komoly tervük van a jövőre nézve.