Szerelmi háromszögbe keveredett Schmied Zoltán
2022-01-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Igazi szerelmi háromszögben találta magát Schmied Zoltán a nyár végén. A színész számára új, Kék róka című filmjének a forgatása tartogatott izgalmakat. Vajon a mindent elsöprő szerelemért érdemes mindent felrúgni?

 

– Nehéz kérdés, és a film végén sem kapunk mindenre pontos választ. Az tagadhatatlan, hogy a szerelem az egyik legcsodálatosabb dolog az életben, ám hogy minden más emberi kapcsolatnál, barátságnál fontosabb-e, nem biztos, én nem gondolom. Erre a kérdésre mindenki maga találja meg a választ, sok függ az értékrendtől és a körülményektől – magyarázta a Blikknek a színművész.

A Herczeg Ferenc azonos című művéből készült filmben nem derül ki, hogy a főhősnő Cecília és a Schmied által megformált Trill báró románca beteljesült-e, de egy biztos, a féltékenység mindenki életét megnehezíti. A színész magát nem tartja féltékeny típusnak, de azt belátja, bizonyos mértékig jó hatással is lehet a kapcsolatokra.

Forrás: Megafilm


– Erősítheti a szerelmet a féltékenység, persze nem a beteges féltékenykedésre gondolok. Régen a féltékenység szó önmagában is pejoratív volt, szégyellni való dolog. Mára szerintem ez átalakult és sok fajtája van, akár a szakmai féltékenység. Azt gondolom, egészséges kereteken belül jót is tud tenni – fejtette ki. Akár a színpadi és filmes csókjelenetek is szülhetnek feszültséget egy párkapcsolatban. A Duna TV-n január 22-én este látható Kék rókában partnernőjével, Zsigmond Emőkével vált forró csókot, de az ő esetükben ez nem okozott gondot.

– Akinek civil párja van, ott okozhat félreértést, de egy színésznek ez a munkája, pontosan tudja, hogy mivel jár. Karaktereket, igaz sorsokat játszunk el igaz történésekkel, amihez hozzátartozik a csók, a pofon és még sorolhatnám. Az én életemben ez még sosem okozott problémát, de láttam példát más esetekre is – tette hozzá.

Forrás: Blikk