Szerelmi bonyodalmak a tavaszi Párizsban
2023-03-16  /  Szerző:   /   Ajánló

Akár Woody Allen is írhatta volna, de az Egy röpke románc naplója igazi párizsi film. A francia sztárok közreműködésével készült romantikus vígjáték egy önazonos nő és egy szorongó férfi találkozását és kapcsolatának kibontakozását mutatja be. A sok bonyodalommal és nevetéssel teli, ízig-vérig francia film magas színvonalon szórakoztat: a cannes-i filmfesztivál hivatalos programjában bemutatkozó alkotás friss, különleges és nagyon vicces.

 

A laza és független egyedülálló anya, Charlotte (a csodálatos, szexi Sandrine Kiberlain) és a nehézkes, nős Simon (a szintén remek Vincent Macaigne) szenvedélyes viszonyba kezdenek. Már a kezdet kezdetén megállapodnak abban, hogy kapcsolatuk pusztán a testiségről szólhat majd. Egyetértenek abban, hogy nincs közös jövőjük, mégis egyre jobban kezdenek kötődni egymáshoz.

Az Egy röpke románc naplója Párizsban játszódó, hamisítatlanul francia hangulatú vígjáték-dráma sok könnyel és nevetéssel, melyben örömteli pillanatok váltakoznak a fájdalommal, de az összetört szívek, a fájdalom és a melankólia mellett mindig megjelenik a humor, az életigenlés és az optimizmus is.

Gyönyörű, merész és gyengéd történet a szerelemről – mindenkinek ajánljuk, aki igazi tavaszi filmet keres, és tartalmas kikapcsolódásra vágyik.

 

Az Egy röpke románc naplóját március 16-tól vetítik a magyar mozik. Nézd meg itt az előzetest!