Szerelmes sorokkal köszöntötte Szabó Ádámot a barátnője
2023-06-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Megható sorokkal köszöntötte a menyasszonya Szabó Ádámot. Az énekes június 12-én ünnepelte a harmincadik születésnapját, a jeles alkalomból pedig a kedvese, Farkas Jennifer megfogalmazta, mennyire hálás a sorsnak, hogy egymásra találtak.

„Annyira vártam már ezt a napot, amikor téged köszönthetlek! A legönzetlenebb, legszerethetőbb emberi lény vagy ezen a földön. Minden szeretetet és törődést megérdemelsz. Köszönöm, hogy megszülettél! Boldoggá teszed az életem nap mint nap! Hálás vagyok Istennek, amiért keresztezte az utunkat. Örökké vigyázni fogok a szerelmünkre, és természetesen rád az utolsó szívdobbanásomig! Nagyon boldog születésnapot, kicsim, örülök, hogy együtt tarthattuk és ezentúl minden évben egymás ajándékai lehetünk” – írta az Instagram-oldalán Jennifer.

Az énekes tavaly novemberben jelentette be, hogy egy párt alkot Farkas Jenniferrel, aki akkor még az Éjjel-nappal Budapestből megismert Kolozsváry Zsolt felesége volt, bár mire Ádámmal egymásra találtak, ők már különköltöztek. A kapcsolatuk gyors ütemben halad előre, néhány hét után összebútoroztak, nem sokkal később pedig a lánykérésre is sor került.