Szerelme megkérte Marsi Anikó kezét
2022-07-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Bár nem először röppent fel a pletyka, miszerint Gyarmati Gábor feltette a nagy kérdést Marsinak, úgy tűnik, a szerelmes férfi saját maga rántotta le a leplet a titokról. Gyarmati ugyanis a napokban osztott meg közösségi oldalán egy közös képet kedvesével, amely alá a #mybeautifulfiance megjegyzést fűzte, amely annyit tesz magyarul, hogy az "én gyönyörű menyasszonyom". A poszt alatt többen gratuláltak is nekik, ám ennél több részletet a pár egyik tagja sem osztott meg.

A Blikk megkereste a TV2-t, Marsi munkahelyét, ám azt a tájékoztatást kapták, hogy a híradós csak a hét második felében lesz elérhető. Ezután tárcsázták Gyarmatit is, aki miután meghallotta, hogy honnan keressük, rövidre zárta a beszélgetést.

- Annyit tudok mondani, hogy a melegben nagyon sok folyadékot kell fogyasztani - tanácsolta lovagiasan Marsi Anikó párja, majd bontotta a vonalat.

A TV2 híradósa korábban nem is tagadta, hogy már kapott egy csodás gyűrűt kedvesétől, ám néhány hete arról beszélt, az ékszer nem bír különösebb jelentőséggel.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gabor Gyarmati (@johndovanni) által megosztott bejegyzés


- Gábortól kaptam, de nem eljegyzési gyűrű. Ez egy olyan kedveskedési gyűrű, mint ahogy már kaptam tőle csokor virágot is - fogalmazott a Tények műsorvezetője a Tények Plusznak adott interjújában, amelyben az ujján feltűnt csodás ékszerről kérdezték.

Az viszont kétségtelen, hogy Anikó és Gábor hamar egy hullámhosszra kerültek, így az ismerőseik szerint az eljegyzés egyáltalán nem meglepő döntés részükről.

- Nagyon szeretik egymást, igazi párra leltek a másikban. Az pedig biztos, ha eljegyzésről van szó, akkor Gábor nagyon romantikusan teszi meg - mesélte s Blikknek a tévés egyik ismerőse. - Természetesen már egy ideje szóba került kettejük közt az eljegyzés és az esküvő is, de semmit nem akartak elkapkodni, most egyszerűen élvezik, hogy minden a lehető legjobban alakul. Ha esküvőre is kerül a sor, azt már megbeszélték, hogy egy csendes, szűk körű ceremóniát szeretnének tartani, ahol csak a számukra legfontosabb személyek vesznek részt.

Marsi és Gyarmati tavaly tavasszal kezdtek el randizni. Hamar egyértelművé vált számukra, hogy ez nem egy futó kaland, együtt képzelik el az életüket. Marsi és gyermekei édesapja, Palik László válását időközben kimondták, így már semmilyen akadálya nincs annak, hogy újra férjhez menjen a csinos híradós.

Forrás: Blikk