Szegedi Fecsó újdonsült anyósa alig négy évvel idősebb nála
2021-01-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Szegedi Fecsóra újra rátalált a szerelem. Az sem zavarja, hogy újdonsült anyósa 44 éves.

"Furcsa mozaikcsalád vagyunk. Beának is van egy gyereke, Medox, akivel Edward nagyon sokat bandázik, ám a fiam az anyósom kislányáért, a hatéves Laráért rajong. Tisztára szappanopera az életünk" – vallotta be a Borsnak az üzletember.

Fecsó azt is elárulta, hogy anyósa csak négy évvel idősebb nála, de ez számára nem jelent problémát.

"Bea édesanyja nagyon fiatal, negyvennégy éves, úgyhogy az első találkozáskor mondtam is neki, hogy ha lehet, akkor hagyjuk a magázódást. Hozzá vagyok már szokva a fiatal anyós- após jelöltekhez, úgyhogy nekem egyáltalán nem okoz kellemetlenséget, hogyha párom szülei egyidősek velem. Azt gondolom, hogy eddig minden párom családjával nagyon jól kijöttem, és Beával is tökéletesen megvagyunk, ezúttal nincs okom panaszra" - folytatta Fecsó.

Egyelőre a koronavírus-járvány miatt nem tudnak randevúkra járni, ezért most otthon, a négy fal között próbálják ezt kivitelezni. Fecsó imád szórakozni, de most önmagát is meglepte, hogy mennyire nem hiányzik számára a pörgés és az éjszakázás.

"Eleget pörögtem az elmúlt évtizedekben. Persze, nem mondom, olykor jó lenne elmenni egy étterembe vagy valami, de az, hogy minden hétvégén az egyik diszkó bárpultját támasszam, az már annyira nem foglalkoztat. Beával most jól egymásra találtunk, és remélem, hogy ez a jövőben sem fog változni. Sok tervem van az idei évre, és remélem, hogy ezúttal mindent sikerült is megvalósítani, mert 2020 nem éppen a legnyerőbb évjárat volt" - tette hozzá Fecsó.

Forrás: Blikk.hu