Kezdődhet Kim Kardashian és Kanye West válása
2021-01-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Küszöbön áll az év válása! Nem ígérkezik könnyű menetnek, kétségtelen, hogy gigászi harcot hozhat Kanye West (43) és Kim Kardashian (40) 2014-ben köttetett házasságának csődje. A párnak nemcsak négy közös kisgyermekük felügyeletéért kell megküzdenie, nagy kérdés az is, hogyan osztják meg 2,4 milliárd dollárra (700 milliárd forintra) becsült vagyonukat.

Közös Hidden Hills-i rezidenciájuk értékét, ahol a realitysorozat-sztár a csemetékkel egyedül maradt, 47 millió fontra (18,6 milliárd Ft-ra) becsülik. Egyelőre nem lehet tudni, kié lesz. Kanye a cipőmárkája, birtokai, ingatlanjai és részvényei révén elképesztő vagyont halmozott fel, zenei és szórakoztatóipari vállalkozásai értékével együtt ez a Forbes számításai szerint 1,3 milliárd dollárra (379,4 milliárd Ft-ra) rúg. Kim tavaly szintén dollármilliárdos lett, sminkmárkája és a Keeping Up With The Kardashians című sorozat és több divatszerződés révén.

– Mindketten válni akarnak, ezt látják az egyedüli megoldásnak. Kim egy igen befolyásos ügyvédet fogadott, Laura Wassert, aki az előző válását is intézte. Titokban hónapok óta egyeztet vele. Már tárgyalnak arról, hogyan egyezhetnének meg a legkönnyebben, és hogy a gyerekek kihez kerülnek – magyarázta a Mirror című brit napilap riportjában egy bennfentes, aki szerint most sem túl fényes a viszony Westék között, akik kapcsolata a koronavírus miatt elrendelt karantén alatt romlott meg. Míg Kanye indult – és elbukott – az amerikai elnökválasztáson, Kim egyedül maradt a gyerekekkel, és nem viselte jól, amikor a rapper a kampány során elárulta, el akarták vetetni kislányukat, Northot (7), és hogy évek óta játszik a válás gondolatával.

– Gyakran estek egymás torkának, a karantén alatt mindennaposak voltak a viták, ezért egy ideje nem élnek együtt – árulta el a család ismerőse.

Kris begurult

A The Sun című brit napilap értesülései szerint Kim Kardashian leginkább az édesanyja, Kris Jenner (65) nyomására dönthetett a válás mellett. Jenner ugyanis nem nézte jó szemmel, ahogy Kanye tavaly számos alkalommal lánya lelkébe taposott a nyilvánosság előtt.

– Kris nem bírja nézni Kim boldogtalanságát, az ünnepek alatt sürgette arra, hogy lépjen, mert ezt már nem lehet tovább húzni. Kanye kontrollálhatatlan, és rossz hatással van a családra – fogalmazott egy bennfentes.

Forrás: Blikk.hu