Szegedi Fecsó beismerte, hogy megcsalta Vasvári Vivit
2020-04-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Pár nappal ezelőtt Vasvári Vivien az Instagram-oldalán vallotta be, miért ment tönkre a házassága Fecsóval. A pár tavaly szakított, és bár a bíróság még nem mondta ki a válásukat, már mindketten lezártnak tekintik közös múltjukat.

Vasvári Vivi elmondta, hogy Fecsó megcsalta őt, amitől mély depresszióba esett, most viszont már úgy érzi, sikerült megbocsájtania előző párjának és el tudta engedni a hatalmas fájdalmat.

Az őszinte vallomása után megszólalt Fecsó is, aki – szintén a közösségi oldalán – egy hosszú posztban fejtette ki a véleményét Vivivel való kapcsolatáról, közös múltjukról, valamint arról az állításról, hogy korábban megcsalta a feleségét.

„Sokan kérdezhetitek, hogy miért most teszem? !

Mert eddig Én tiszteletben tartottam Vivivel tett közös megegyezésünket, hogy a válásunk okait nem tárjuk a nagy nyilvánosság elé! Most is csak azért teszem, hogy ha már így kikerült, meghallgassátok a másik oldalt is. Bár nem értem, mit akart ezzel, a mostani helyzetben az embereket pont nem az álkínlódása fogja meghatni. Kivéve persze a gondosan kiválogatott kommentelőit.. A mostani kirohanása is jó példa arra, hogy egyszerűen nem bírja konfliktus nélkül. Élete a folytonos feszültség keltés. Ebben éltünk több éven keresztül.

Most lehet, hogy mindenki a véget látja, hogy FECSO megcsalta VIVIT! De ehhez a ponthoz be kell, hogy valljuk kellett a másik fél is. Minden hűtlenséghez vezető úthoz két fél kell. Ezt mondtam neki is, ok-okozat.. Vivit tényleg egy szerethető jó anyának tartom. De egyik pillanatról a másikra úgy megváltozik, hogy egy hisztis, parancsolgató tűzokádó sárkány lesz belőle. Mai napig nem tudom, hogy ezt mi váltja ki, de talán ezzel ő maga sincs tisztában.

Vivit felkaroltam, Vivit mindenben támogattam, Vivit mindenben segítettem és tiszteltem, ahogy egy férjtől elvárható. Ellenben tőle sokszor ezt a támogatást nem éreztem irányomba. Folyton csak problémája volt. Elismerem és gratulálok egyébként a sikereihez, de ne felejtsük el, hogy ez a sárkány hosszú ideig az én hátamon repült.

Igen, megcsaltalak Vivi, nem vagyok rá büszke! Bocsánat érte ismételten. Nyilván ez nem ment fel, de csak egy 'orrfújás' volt, null érzelemmel. Nem vagyok rá büszke, de megtörtént, nyilván nekem is sok hibám van. Sokáig szerettelek, tiszteltelek akkor hűséges is voltam, de az a nagyon rossz parancsolgatós, alpári stílusod, ami sajnos sokszor előjött, kiábrándított.

Ez vezetett a végéhez is..

Kívánom, hogy boldog legyél az új 'szerencséssel', mert az édes-mosolygós kisfiúnk érdeke is, hogy kiegyensúlyozott családban nőjön fel.”

Forrás: Blikk