Szandi a Bogdán Csabával való házasságáról vallott
2022-06-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A hét végén volt a huszonharmadik házassági évfordulója Szandinak és Bogdán Csabának.Az énekesnő ez alkalomból megosztott egy esküvői képet a közösségi oldalán, amelyen az ifjú pár éppen az igen után lépnek ki a templomból, hatalmas boldog mosollyal az arcukon.

A kép pont azt a pillanatot kapta el, amikor a násznép rizst szórt rájuk, ami a termékenység szimbólumaként szolgál, és mint az ismeretes Szandiéknak ez be is jött, hiszen azóta három gyereket nevelnek közösen.

"Ma 23 éve, hogy 7 éve tartó szerelem után úgy döntöttünk, örökre összekötjük az életünket. János Atya áldásával Isten előtt is ígéretet tettünk arra, hogy jóban-rosszban egy egész életen át kitartunk egymás mellett. Döntésünk határozott és biztos volt, mi egy örök életre választottuk egymást"- írta Szandi a bejegyzés alá.

Szandi csupán 16 éves volt, amikor beleszeretett a nála jóval idősebb Csabába, így nem meglepő, hogy az énekesnő szülei féltették, sőt el is tiltották az Első Emelet gitárosától. Ám a szerelem nem válogat, és Szandi a tiltás ellenére is tudta, hogy Csabában élete párját találta meg. A kezdeti nehézségek ellenére kitartottak egymás mellett, az idő pedig őket igazolja: már harminc éve töretlen a párkapcsolatuk.

Az énekesnő édesapjával pár évre megromlott emiatt a kapcsolata, de szerencsére még az esküvő előtt kibékültek, s Szandi apja végül elfogadta Csabát a lánya mellett, ezért az oltárhoz is ő kísérte a menyasszonyt a vőlegényhez.

Szandi és Csabi házassága példaértékű, de ők úgy érzik, hogy nincsen semmilyen különleges receptjük arra, hogy miért működik jól a házasságuk, egyszerűen csak szeretik és tisztelik egymást, és odafigyelnek a másikra.

Forrás: Blikk