Szakított menyasszonyával a Drága örökösök sztárja
2020-08-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Bár nem is olyan régen még azt fontolgatták, hogy – kilenc, együtt töltött év után – összeházasodnak, mostanra különvált a Drága örökösök sztárja és menyasszonya, Ildikó. Molnár Gusztávra a szakítás óta újra rátalált a szerelem.


Békésen vált külön a menyasszonyától Molnár Gusztáv. Noha az RTL Klub Drága örökösök című sorozatának sztárja – aki a műsorban Szlávent alakítja – és kedvese, Ildikó tavaly azt tervezték, hogy hivatalosan is összekötik életüket, mostanra a kilenc éven át tartó kapcsolatuk zátonyra futott. Gusztáv azóta el is költözött otthonról, de a gyermekkel kapcsolatos dolgokban továbbra is együttműködnek.
– Elment egymás mellett az életünk, megváltoztunk, mások lettek a céljaink is. Eközben sokkal erősebbé vált köztünk a barátság érzése, mint a szerelem. Persze, a döntést nem egyik napról a másik hoztuk meg – mondta a Story magazinnak Gusztáv, aki úgy véli, nem kell a gyerek miatt benne maradni egy rossz kapcsolatban, miközben mindenki másra vágyik. Hozzátette: mindent meg tudtak beszélni. Leginkább azt tartották szem előtt, hogy hétéves fiuknak, Benedeknek legyen a legjobb, ezért Gusztáv költözött el otthonról, de igyekszik sok időt a gyermekkel lenni.

A színész azóta már újra párkapcsolatban él.

– A szakítás után találkoztunk, és gyorsan fejlődött a kapcsolatunk. Nincs köze a színházi szakmához, így általa egy másfajta világba csöppenhettem én is. Nagyszerűen érzem magam vele, boldog vagyok, és bár idilli a kapcsolatunk, nem élünk együtt, egyelőre... – magyarázta Gusztáv.

Forrás: Blikk.hu