Szakított Erdélyi Timi és Szente Vajk
2017-03-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Erdélyi Timea (33) és Szente Vajk (35) meghozta a nehéz döntést, a színésznő és az MTVA Magyarország, szeretlek! című vetélkedőjét vezető színész-rendező már külön éli a napjait. A barátság megmaradt, de a 2012-ben kötött házasságnak vége – erről egyetértésben meséltek a Blikknek.- A szeretet és a szövetség mindig összeköt majd minket. Szeretjük egymást, az életünk összefonódott szakmailag és emberileg is, barátként támogatjuk egymást. Egy éve már, hogy szétmentünk – kezdte Erdélyi Timea. Időnként azonban kiderül, ez sem elég ahhoz, hogy egy kapcsolat működjön.

- Amikor egy pár közel azonos szakmában dolgozik, az embert próbáló és időt rabló. Nekem épp a házasságunk elején kezdett beindulni a munkám, rendezések, műsorvezetés, darabok írása. Ami az én saram abban, hogy ez így alakult, hogy a munkában nem fékezek. Egyszer csak azt éreztem, rabolom Timea idejét, és nem tudok vele minőségi időt együtt tölteni. Az ő személyisége olyan, hogy ezt a helyzetet sokáig nem tolerálja, és nem is tette – vallotta be Szente. Mindketten nagy családból származnak, a szüleik boldog házasságban élnek, így sokáig az otthonról hozott mintát erőltették.- Sokáig meg akartunk ennek felelni, de rá kellett jönnünk, hogy egyszerűbb és boldogabb lesz az életünk, ha nem egy minta szerint próbálunk élni – magyarázta a műsorvezető, aki szerint jó döntést hoztak.

- Kiegyensúlyozottabbak vagyunk azóta, hogy eldöntöttük, külön folytatjuk. - mondta Vajk.

Timea és Vajk kapcsolata egy éve kihűlt, ám nem gondolkodnak váláson.

- Túl macerás és nincs rá időnk – jelentette ki Szente, szerinte ez most nem fontos, mindketten a munkára koncentrálnak.

Forrás: Blikk