Szakítás után is összeveszett Hódi és Berki
2017-12-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Hódi Pamela azt vetette Krisztián szemére, hogy egy szerinte szerencsétlenül sikerült élő bejelentkezésben látható volt a lányuk is. A szülők közösségi oldalukon keresztül üzentek egymásnak.– Egy apa védi és óvja a lányát, nem a médiában használja, s próbálja bizonygatni, milyen fa…a is, miközben a magánéletben abszolút nem segít semmiben. Amikor megtudtam, azonnal jeleztem, hogy törölje le! Semmi nem történt –mondta Pamela arra a felvételre utalva, amelyen kislányuk Natasa Zselyke szerepel.

– A kislányomat mindentől meg fogom védeni – nyilatkozta a Blikknek Hódi, aki több mint kétszázezres táborral rendelkező oldalán hozta nyilvánosságra a levelét, és amikor a Blikk kereste, még mindig nagyon zaklatott volt a téma említésétől is. Hozzátette: egymás között rendezik majd a kérdést.Berki Krisztián sem hagyta szó nélkül a dolgot, és az alábbiakat tette hozzá: fogalma sem volt Pamela kirohanásáról a Facebookon, hiszen minden közösségi felületen letiltotta gyermeke édesanyját, aki így nem tud neki üzenetet írni, sőt, felhívni sem.

– Voltak olyan nagyon kedves barátaink, akik a videó­t látva ezt azonnal jelezték, így én is rögtön megigazítottam. Nem érzem azt, hogy ez engem rossz színben tüntethetne fel, miközben az Édes Élet kapcsán az egész életünket láthattátok... Láthattátok Natikát, ahogy megszületett – nyilatkozta követőinek Berki.

Elárulta azt is, hogyan látja most a kapcsolatukat.– Abban az élethelyzetben ketten voltunk, számomra nagyon érdekes, hogy amikor én különálló ember vagyok, akkor ez hirtelen az édesanyának problémát és fájdalmat okoz. Én csak köszönettel tartozom Pamelának az elmúlt öt évért, ő bármit is fog rám mondani, ezt mindig is tartani fogom – mondta.

Forrás: Blikk