Szabó Zsófinak életmódot kellett váltania
2017-08-16  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Végre látszik Szabó Zsófi (28) pocakja, sőt a napokban a műsorvezető először érezte, hogy megmozdult a baba. Zsófit messziről elkerülik a terhességgel járó rosszullétek, így minden pillanatát élvezi a várandósságnak. Sokan kérdezik tőle, hogy a betegsége, az inzulinrezisztencia, ami a cukorbetegség előhírnöke, nem veszélyezteti-e őt vagy a babát.– A terhességet már nem befolyásolja a betegség, de nehezen estem teherbe emiatt, ezért is kellett a szigorú diéta. Bevallom, sok nehéz pillanata volt, előfordult, hogy könnyekben törtem ki, de mindig az lebegett a szemem előtt, hogy egy család legyünk Zsoltival és a közös gyermekünkkel. Másfél év próbálkozás után pedig megtörtént a csoda – mesélte a Blikknek a kismama, aki majd kicsattan a boldogságtól. Az étkezésére továbbra is ügyelnie kell, mint minden várandós nőnek, az ő helyzete azonban abban különbözik másokétól, hogy eddig nem evett húst.

– Az orvosom azt mondta, hogy a babának szüksége van a fehérjére, ezt pedig a legkönnyebben az állati fehérjével tudom bejuttatni a szervezetembe. Ihatnék naponta több liter tejet és ehetném számolatlanul a főtt tojást, de inkább úgy döntöttem, eszem egy kis húst – tette hozzá. Rengeteg nyers zöldséget és gyümölcsöt eszik, és az ilyenkor szokásos terhesvitaminokat is szedi.

– Azt mondhatom, hogy Zsoltival nyugodt szülők vagyunk, nem izguljuk túl a dolgot. Boldogok vagyunk, és várjuk a kisfiunk érkezését. Három és fél hónapig nem látszott a pocakom, de már gömbölyödik, amit imádok. Sőt mocorog is a kisfiam. Esténként még a kutyák is odabújnak a hasamhoz, mert érzik a babát. Zsolti nagyon aranyos, rengeteg szakkönyvet búj, és odafigyel rám. Én, lekopogom, eddig jól viselem a terhességet, tele vagyok energiával, dolgozom, vezetek, jól érzem magam! – mondta a Blikknek Szabó Zsófi.Szabó Zsófi férjével Törökbálinton vásárolt ingatlant, és a feleség jár ki az építkezésre felügyelni a munkálatokat. – Nem szeretném, ha minden kék lenne, inkább a semleges színek uralkodnak majd, és lesznek nyuszis díszítések is. Zsolti nyuszinak hívott, de most átkeresztelt anyanyúlnak – mesélte nevetve Zsófi.Forrás: Blikk