Szabó Ádám romantikus utazásra vitte új párját
2022-03-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Szabó Ádám pár napja jelentette be: új személy lépett az életébe, aki elrabolta a szívét. Az énekes korábban a szerencsejátékok függője volt, viszont a lánynak sikerült kimentenie őt a nehézségekből. Az is kitudódott, hogy Berninek valamelyik előző kapcsolatából már született egy kislánya, így a zenésznek új feladatokkal is meg kell birkóznia.

 
Most egy különleges utazással lepte meg a szerelmét, aki tegnap ünnepelte a születésnapját. A francia hegyekbe utaztak kikapcsolódni, ahonnan Ádám egy romantikus fotóval, illetve üzenettel jelentkezett be. Így köszöntötte kedvesét:

„Sikerüljön minden az életedben úgy, ahogy azt Te szeretnéd! Ne csak a mai nap legyen nagyon boldog számodra, hanem az egész életed! Neked van születésnapod, de kicsit önző módon most ezt engedd meg, hogy közöljem Veled, hogy óriási ajándék vagy nekem! Te kis nyuti nagyon Boldog Születésnapot Neked!” – olvasható a legújabb Instagram-posztjában.

Jól látható, hogy új párja teljesen elcsavarta a fejét, hiszen az egy napig elérhető Instagram-storyjába közzétette, milyen jó a kémia közöttük. 

Forrás: Blikk