Szabó Ádám őszintén mesélt Tóth Andival való szakításáról
2020-08-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tóth Andi és Szabó Ádám kapcsolata véget ért, mégis békés a viszony közöttük.

 

Mi sem bizonyítja a jó viszonyt, mint az a tény, hogy Sztárban Sztár hetedik évadában mindketten feltűnnek majd, azonban láthatóan nem okoz majd gondod a közös produkció.

„Nagyon sok emberséget tanultam a kapcsolatunkból. Erre a két és fél évre nem tudok úgy visszatekinteni, hogy megbántam volna. Nagyon szerettem Andit és szerettem vele együtt lenni. Viszont sajnos ez így véget ért, bizonyos okok miatt különváltak az útjaink. Mégis sokkal több lettem általa”- nyilatkozta egykori kapcsolatáról Ádám a Riposnak.

 

Az zenész bevallotta azt is, hogy sok hibát elkövetett a kapcsolatuk alatt és most egy darabig biztosan nem vág bele egy új párkapcsolatba. Számára most jött el az az idő, hogy csak magára koncentráljon, eldönthesse mit szeretne az élettől, ugyanis eddig még nem nagyon volt szingli.

”Beismerem, sokat hibáztam. Nagyon fontos tapasztalatokat szereztem, már pontosan tudom, milyen baklövéseket nem követhetek el egy kapcsolatban, ha azt akarom, hogy örökké tartson… Érettebb férfi lettem… Tény, hogy sokszor viselkedtem zöldfülűként, és ezt nem szégyellem beismerni, egyáltalán nem ciki”- fogalmazta meg Ádám.

A lapnak azt is bevallotta, hogy jelenleg egy olyan időszakát éli, amikor mindent átértékel maga körül és bánja, hogy ezt nem kezdte el előbb.

Forrás: Blikk