Szabó Ádám élvezi a szinglik életét
2021-01-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nehéz szakításon van túl Szabó Ádám (28), az énekes kapcsolata fél évvel ezelőtt ért véget Tóth Andival (21). A zenész azóta feldolgozta az elválást, s most már jobban érzi magát a bőrében, mint korábban, de valamit megfogadott a szakításának köszönhetően.

– Az az igazság, hogy most élvezem az egyedüllétet, végre magamra koncentrálok és megvizsgáltam a korábbi hibáimat, amikből rengeteget tanultam. Hajlamos voltam mindent alárendelni a párkapcsolatomnak, még a barátokat is, amit nem szabad. Sose kényszerített erre senki, én hoztam rossz döntéseket. Sokat változtam az elmúlt fél évben, és ha most a tükörbe nézek, tetszik az az ember, aki visszanéz rám – árulta el a Blikknek Szabó Ádám, akinek magánéleti változásai a szakmai életére is nagy hatással voltak. 

– Egy zenésznek igenis át kell élnie nagy fájdalmakat, hogy aztán hitelesen tudja ezeket az érzelmeket közvetíteni a dalaiban. Ezt a változást tapasztalom is magamon. Most tényleg nagyon jól érzem magam a bőrömben, egy ideig még nem is szeretnék komoly kapcsolatot – mondta Ádám.

Forrás: Blikk