Stohl Andrásék elárulták, vállalnának-e közös gyereket a feleségével
2020-12-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Különleges lesz az idei karácsony Stohl András és párja, Vica számára. Bár már öt éve együtt vannak, ez az első alkalom, hogy házasokként töltik a szeretet ünnepét. Stohl felesége, Vica szereti már november elején a karácsonyi hangulatot megidézni az otthonukban, amit a férje sem bán, ugyanis „imádja ezt a fajta giccset”.

 

A legkisebb gyermek András úgy tudja, hogy a házat ilyenkor mindig az angyalok díszítik fel és ők intéznek minden karácsonyi dolgot is, idén pedig nem szokványos téli kalendáriumot kapott ajándékba a kisfiú és testvére, Franciska, hanem kis üzeneteket, amiben az ő feladatuk, hogy megtegyenek valamit, tehát ne csak kapjanak, hanem adjanak is.

Stohléknál azonban nem csak decemberben van karácsony, ugyanis a család, akárhányszor együtt van próbálják az ünnepként megélni, együtt vannak, szeretik és puszilgatják egymást, sőt idén mivel a színház bezárt a színész több időt is tudott a családjával tölteni, mint általában.

Stohl két felnőtt lányával, Lucával és Rebekával igen jó, baráti viszonyt alakított ki Vica, noha velük – mivel ők már a saját életüket élik – ritkábban találkozik, de mindent meg tudnak osztani egymással. Franciska és András azonban az életük része, hiszen heti háromszor náluk alszanak, s úgy érzik, egy példás mozaikcsaládot alkotnak.

Vica azonban haragszik, amikor valaki „új anyuka” jelzővel illeti, ugyanis a gyerekeknek egy és örök édesanyjuk van, így ő inkább a barátjuknak érzi magát.

„Kölcsönösen szeretjük és tiszteljük egymást, így kiegyensúlyozott, jól működő családban tudunk élni boldogan” – mondta Vica a Story Magazinnak.

 

Stohl András és volt párja Ancsi mindketten azon az állásponton vannak, hogy a gyerekek az elsők, mindig az ő érdekeiket tartják szem előtt és annak ellenére, hogy mindketten már új kapcsolatban élnek barátokként szeretik egymást és sosem mondana rosszat a gyerekei előtt az édesanyjukról. Puszival vagy öleléssel köszöntik egymást minden találkozáskor, hogy a gyerekek tudják, szeretik egymást, még ha már nem is úgy, mint régen, és nem áll fenn a veszély, hogy elveszítik aput vagy anyut.

Stohl Buci nem félt bevallani, hogy szakembertől kért segítséget, kérve, az mondja el neki, hogyan működhet jól egy mozaikcsalád.

Vicáék közös gyereket egyelőre nem terveznek, amíg Stohl legkisebb gyermeke ennyire kicsi, ugyanis szüksége van az anyukájára és az apukájára is, és András sem a születendő gyerekkel, sem a kis Andrissal nem tudna elég időt tölteni, de a későbbiekben talán belevágnak a közös baba projektbe.

Forrás: Blikk