Stohl András és menyasszonya még az idén összeházasodnak
2020-04-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Stohl András és menyasszonya, Vica semmit sem bíznak a véletlenre, lelkesen szervezik az esküvőjüket. Már a nagy nap helyszíne is megvan, a minap a ruhákat is kiválasztották. Az esküvővel kapcsolatban azonban nem törekszenek nagy felhajtásra, egy kellemes estére vágynak szűk családi körben.

 

A leendő házaspár kezdetektől fogva nagy családként éli az életét, ugyanis a színész fiát és három lányát is bevonják az életükbe. A családfőt hatalmas boldogsággal tölti el ez a helyzet, mégpedig azért is, mert Vicát barátjukká fogadták gyermekei. Azonban a boldog kapcsolat nem egy csettintésre alakult ki, a felhőtlen viszony rengeteg kompromisszummal járt számukra.

- Egy ilyen családba persze, még akkor is iszonyú nehéz beilleszkedni, ha mindenki nyitott és szeretettel fogadja az érkezőt. Tudtam, hogy helyt kell állnom, valamint azt is biztosítanom kell, hogy a gyerekeknek közös programjuk legyen az apukájukkal. És annak ellenére is találkozzanak egymással, ha azt térben és időben sokszor nehéz összehozni – nyilatkozta a menyasszony a Story magazinnak. Hozzátette: feladatának érzi, hogy segítsen kapcsolatot tartani a többiekkel.

Vica azt is elárulta, hogy nagyon jó a kapcsolata András előző feleségével, Évával, akivel a színész tizenkét évig volt együtt. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ő is ott lesz az esküvőjükön, sőt nyaranta többször töltenek együtt időt. Az egykori házaspár két lánya, Luca és Rebeka külön- külön is jó kapcsolatot ápolnak Vicával, azonban Luca eleinte féltette az édesapját egy új kapcsolattól.

- Bevallom, az első gondolatom az volt Vicával kapcsolatban , hogy 'hú, jóval fiatalabb apánál', de a fenntartásaim hamar elillantak, amikor elkezdtünk beszélgetni. Vica valószínűleg jobban izgult a bemutatkozás perceiben, mint mi. Elvégre ő az új a családban, mindenkivel kereste a kapcsolódási pontokat. Úgy épült be közénk, mint egy puzzle hiányzó darabja – árult el Luca a lapnak.

Forrás: Blikk