Stana Alexandra és Meggyes Dávid összeköltöztek
2022-04-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Stana Alexandra és Meggyes Dávid szerelme nagy port kavart, hiszen mindketten egy kapcsolatot hagytak a hátuk mögött. Jelenleg nagy a szerelem közöttük, már össze is költöztek.

 

Dávid azt állítja, az Alexandrával való találkozása szerelem volt első látása, s bár a táncosnő az elején próbálta távol tartani őt magától, a kitartó küzdelem meghozta a gyümölcsét.

– Túlzás nélkül mondhatom, szerelem volt első látásra, első beszélgetésre. Egy égi jel volt az is, hogy egy kerületben élünk: Szandi anyukája 300 méterre lakik tőlem – kezdte Dávid.

– Anyukámmal a legnagyobb spanok - vágott közbe a táncoslány. – Mondhatom, hogy hét napból hatot Dávidnál vagyok, már oda megyek haza. Tartottam tőle, hogy a kutyusom, Noir miként fogadja majd. Általában fél az emberektől, ám legnagyobb meglepetésemre az első találkozáskor bemászott az ölébe és puszilgatta. Még nem láttam ilyet tőle! Szeretem, hogy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok Dávid mellett. Érzem, hogy erős, kívül-belül alfahím! Jót tesz nekem, mert hajlamos vagyok átvenni az irányítást. Amióta együtt vagyunk, úgy érzem, az ereje által a helyemre kerültem. Korábban olyan kapcsolataim voltak, ahol barátságból lett szerelem; Dáviddal olyan hamar egy hullámhosszra kerültünk, mintha két éve együtt lennénk. Dávid nagyon jól kezeli a személyiségem – mesélte a kapcsolatukról a HOT magazinnak Alexandra.

Szandi fellépett Majka koncertjén, mint táncos, a vállalkozó pedig szinte minden fellépésére elment, ahol ámulattal nézte szerelmét.

– Az egész kisugárzása brutálisan nőies, kacér, mindvégig mosolyog, nagyon szeretem. Látszik, hogy szívből csinálja, ahogy a tánctanítást is. Nem vagyok féltékeny típus, de ki tudja belőlem hozni, és nem élvezem. Átbeszéltük, miből áll a munkája és megértettem. Hasonló értékeket hoztunk, ezért nem kell egymáshoz csiszolódnunk, nincsenek súrlódásaink – zárta le a beszélgetést Dávid.

Forrás: Blikk