Miklósa Erika magánéletéről vallott
2022-04-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Úgy látszik, beköszöntött a tavasz, Miklósa Erika már régóta érezte, hogy úton van. Az énekesnő nagyon szívesen tölti idejét a természetben, imád sportolni, különösen a futás áll hozzá a legközelebb, A Nők Lapjában elmondta, hogy imádja a tavaszi madárcsicsergést és a tavasz illatát.

Azt is elárulta, hogy alkalomadtán a férje is elkíséri futni: a párja korábban élsportoló volt, s ez a közös hobbi tökéletes számukra.

Amikor örökbe fogadták Bíborkát, sokszor futóbabakocsit választottak a hosszabb úthoz. Jelenleg azonban nagyon szívesen túrázik a család, közben nagyokat beszélgetnek.

Bíborka immár iskolás, első osztályba jár éppen. Az édesanyja elmondta, hogy nem is kívánhatna nála csodálatosabb gyermeket. Bibi jó hatással van a társaira, segíti őket az iskolában, hiszen hatalmas szíve van. A kislány születésnapja azon a napon van, amikor Erika édesapja elhunyt. A koloratúrszoprán énekesnő hisz a jelekben, úgy gondolja, nem véletlen az egybeesés.

Erika azt is elmondta, szeretnek összeöltözni Bibivel, idén karácsonykor például ruhát is varrattak.

Miklósa Erikáék éppen egy költözésen vannak túl, új otthonuk pedig a Velencei-tónál található. A művésznő elmondta, nagyon jó döntés volt a költözés, imádja új otthonát. Előző helyüket azonban megsiratta, sőt, néha hiányolja is, mivel egy igazi menedéknek számított. Erika a sok koncert után leginkább csendre és nyugalomra vágyott, így az otthonukba csak a legszűkebb baráti kör kapott meghívást, hogy megmaradjon a hely intimitása.

"Sokat sírtam miatta, hiszen Bakonykúti volt 22 évig az otthonom. De be kell látnom, hogy az a korszak lezárult." - idézte fel Miklósa Erika.

Erika a kislányuk megléte óta többet jár társaságba, Bíborka kisugárzása csodás, az édesanyja pedig nem akarja bezárni, sőt legszívesebben mindenkinek csak mutogatná. Szerinte fontos, hogy szülőként maximálisan támogassa a gyermek személyiségének fejlődését.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miklósa Erika (@miklosaerika) által megosztott bejegyzés


Új otthonuk már teljesen más, mint az előző, ide mindenkit tárt karokkal várnak. Bibinek rengeteg barátja lett az új környezetben, de azért néha még visszajárnak a Bakonykúti ismerősök társaságába.

Erika azt is elmesélte, hogy milyen lesz a házuk idén húsvétkor, mivel nagyon szeret dekorálni. Náluk a tojásvadászat már szinte hagyomány, s bár ez nem jellemző idehaza, de mivel a férje sváb származású, így bevezették. Plusz az édesanya szerint jó, ha néha más kultúra szokásait is megismeri a lánya. Elárulta, hogy az ünnepek alatt templomba is járnak, sőt, a helyi atyát jó barátuknak tartják. A család már a költözés óta a húsvétot várja, már a házszentelő után az ünnepi dekorációkon gondolkoztak.

Az énekesnő nagyon szeret főzni, sokszor van is rá lehetősége. Leginkább egészséges recepteket próbál ki, de a változatosságra is figyel.

Erika nagyon boldog attól a ténytől, hogy hétköznapi életet él, mivel azt hitte, ez sosem lesz lehetséges ismertsége miatt. A legjobban annak örül, hogy kislánya mellett tud lenni, mióta Bibi az életük része ennél nincs fontosabb, hiszen az együtt töltött órák kincset érnek.

A művésznő és férje nem mondtak le arról, hogy legyen még egy gyermek a családban, sőt, nagyon örülnének neki. Erika kislánynak és kisfiúnak is örülne. A koruk miatt négyévesnél fiatalabb gyermeket nem fogadhatnak örökbe, de ez számukra egyáltalán nem jelent gondot. A szülők nagy családban nőttek fel, és bíznak benne, hogy egyre többen lesznek.

Erika szívügyének tekinti a tehetséggondozást, több programban is részt vesz. Most éppen a Virtózok és a Visegrádi négyek zsűritagja, a gyerekek nagyon szeretik őt.

Zsolt, a művésznő férje korábban vitorlásversenyző volt, a Velencei-tó pedig tökéletes helyszínt biztosít ennek a sportnak. Ám Erika egyelőre nem barátkozott meg a vitorlázás gondolatával, de hamarosan szeretné kipróbálni.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miklósa Erika (@miklosaerika) által megosztott bejegyzés


Elárulta, hogy hamarosan levendulát ültetnek majd a szomszédos telekre, Erikának korábban is volt levendulaföldje, mivel imád kertészkedni a család, s Bíborka is sokat segít a szülőknek. Alig várják, hogy a virágok illata átjárja a környéket.

Forrás: Blikk