Stana Alexandra és Meggyes Dávid évfordulót ünnepeltek
2022-08-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Stana Alexandra és Meggyes Dávid örömmel emlékeznek vissza az elmúlt időszakra, ugyanis pontosan egy éve találkoztak először személyesen. Akkor még nem is tudták, hogy később annak a néhány perces beszélgetésnek komolyabb kimenetele is lesz, vagyis hogy egymásba szeretnek. Megható sorokkal emlékeztek vissza a különleges pillanatra.

 
Év elején robbant be a köztudatba a hír, miszerint Meggyes Dávid és Horváth Gréta kapcsolatának véget értével az üzletember a Dancing with the Stars táncosnőjével, Stana Alexandrával jött össze. Szerelmük olyan gyorsan bontakozott ki, hogy tavaszra már össze is költöztek, ugyanis nagyon jó volt az összhang közöttük. Mint azt többször is hangoztatták, senkit nem akartak megbántani a kapcsolatukkal, de olyan hamar egymásra találtak, hogy nem tudták tovább titkolni azt, amit egymás iránt éreznek. A páros még sportokat is kipróbált együtt, és amikor csak tudnak egymás társaságában töltik idejüket.

Most egy nagy örömhírt osztottak meg a közösségi oldalaikon, miszerint már egy éve annak, amikor először találkoztak személyesen. Bár akkor csak pár perc erejéig tudtak beszélni egymással, meghatározó emlékként maradt meg mindkettőjükben az a pillanat. Érzelmes sorokkal írták le, hogy milyen is volt, amikor először meglátták egymást.

"Egy tök ártatlan képpel indult napra pontosan 1 éve… Itt találkoztunk szemtől szemben először! Isten az atyánk, semmi de semmi hátsó szándék nem volt bennünk, csak egy kellemes szimpátia, ami tartott kb. 4 és fél percig, ugyanis az Exatlonos haverok meg a csinos ruhák úgy néz ki, nagyobb benyomást tettek. Ki gondolta volna, hogy egy évvel később egymás mellett fekszünk és kelünk!? De nem bánom…sőt! Csoda vagy" - olvasható a legújabb Instagram-bejegyzésük mellett.

Forrás: Blikk