Stana Alexandra a gyerekvállalásról vallott
2023-01-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Stana Alexandra kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról, hogy korábban úgy gondolta, mostanra már minimum egy gyerekkel büszkélkedhet majd. Ennek ellenére nem bánt meg semmit az életében, viszont már nem tervez ennyire tudatosan előre ezzel a témával kapcsolatban. Megemlítette, hogy a műsorvezetés is érdekelné.

Stana Alexandra már egy éve alkot egy párt Meggyes Dáviddal, akivel eleinte sokan ellenezték a kapcsolatukat, de a szerelmük erősebbnek bizonyult. A szerelmesek elmondásuk szerint nagyon különböznek és ellenpólusai egymásnak, viszont ez nem okoz komolyabb veszekedéseket köztük. Alexandra már harmadik éve csillogtatta meg tánctudását a Dancing with the Starsban, most viszont elárulta az egy napig elérhető Instagram-sztorijában a követőinek, hogy mi az, amiben még szívesen kipróbálná magát.

"Szeretnék minél több táncos lehetőséget kihasználni, szívesen szerepelnék még műsorokban és a legnagyobb álmom, hogy műsorvezetőként is kipróbálhassam magam" - árulta el a szépség, aki kitért arra is, hogy mikor szeretne majd családot alapítani.

"Azt gondoltam, mostanra már családom lesz, minimum egy babával, de máshogy alakult. Ember tervez... Egyáltalán nem bánom egy percét sem az eddigi életemnek, és nem csinálnék semmit másképp, de már nem tervezek ilyen konkrétan, hagyom, hogy megtörténjen. Mert ami a tiéd, az előbb-utóbb eljut hozzád"- fejtette ki gyerekvállalással kapcsolatos érzéseit. Mint kiderült, leginkább kislányt szeretne majd, de fontosabb neki, hogy egészséges babája legyen.