Sosem látott fotó került elő Meghan és Harry esküvőjéről
2019-12-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

2017. november 27-én jelentette be Harry herceg, hogy eljegyezte szíve választottját, Meghan Markle-t. A hír hallatán nem nagyon lepődött meg senki, hiszen ekkor már hónapok óta le sem tagadhatták volna, mennyire imádják egymást.

 

Azóta eltelt két teljes év, és rengeteg dolog történt a királyi család háza táján. Természetesen sok negatívummal is meg kellett birkózniuk, legyen szó a támadásokról, melyek a hercegnét érik, valamint a családi drámákról. De koncentráljunk csak a szép dolgokra, például arra, hogy fél évvel később, május 9-én kimondták a boldogító igent, majd egy évre rá, május 6-án megszületett a boldog pár első gyermeke, a kis Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Ezekre az életeseményekre minden rajongó örömmel gondol vissza, és szerencsére a hercegi pár is. Eljegyzésük második évfordulója alkalmából megosztottak pár fotót a hivatalos esemény napjáról, az esküvőről is, és kisfiuk keresztelőjéről is. A képek között ott volt egy eddig még sosem látott fotó, ami az egyik legboldogabb pillanatot örökítette meg a nagy napon! (Lapozz a második képhez.)


Forrás: Glamouronline