Sipos Tamás és felesége évekig küzdöttek a gyermekáldásért
2019-10-20  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Ritkán mesél magánéletéről az Irigy Hónaljmirigy alapító tagja, Sipos Tamás (45), aki számára mindennél fontosabb a családja. Most feleségével, Lindával megtörték a csöndet és elárulták: évekig küzdöttek, hogy gyermekük szülessen, ám sokáig nem adatott meg nekik ez az ajándék a sorstól. Ezért vállalták a lombikprogramot.

Sipos Tamas

– Amikor az esküvőnket terveztük, úgy voltunk vele, ha nem lesz gyerkőcünk, hatalmas nagy lagzit tartunk. Viszont, ha sikerül, akkor csak egy kis szűk körű menyegzőnk lesz – mondta a zenész felesége. – Végül Emma már a pocakomban volt, amikor kimondtam az igent. Nem titok, hogy egy lombikbébi, és a legnagyobb boldogságunk az életben.

Sipos Tamas

– Évekig próbálkoztunk Lindával, hogy legyen gyerekünk, de nem sikerült. Végül az orvosok meg is mondták nekünk, nagyon pici az esélye annak, hogy természetes úton essen teherbe a feleségem – emlékezett vissza a zenész. – Eleinte a beültetéssel próbálkoztunk, de nem jártunk sikerrel. Persze a reményt sosem adtuk fel, pedig tényleg évek mentek el úgy, hogy nem lett babánk. Aztán a lombikprogram elsőre sikerült. Nagyon örültünk, mert van ismerősünk, aki már öt vagy hat lombikon is túl van, és még mindig nem sikerült nekik. Szóval tudjuk, mennyire szerencsések vagyunk.

Sipos Tamas

Bátyjával, a zenekar frontemberével, Péterrel (52) nagyon összetartó testvérek, a munkában és a magánéletben is mindig támogatják egymást. Tamás szerette volna, ha kislányának is lett volna testvére, és bár mindent megpróbáltak, Emma végül egyke maradt.

– Természetesen szerettünk volna mi is nagy családot, sok gyereket. Tudom, mennyit számít, ha van az embernek testvére, fantasztikus dolog. Próbálkoztunk, de be kellett látnunk, hogy egy kicsit kicsúsztunk az időből. Akkor már nem voltunk húszévesek, így maradtunk hárman. De remekül megvagyunk, boldogok vagyunk így együtt, és nagyon szépen élünk… – árulta el a Blikknek Sipos Tomi.

Sipos Tamas

Forrás: Blikk