Shane Tusup luxusnyaralásra vitte Szabó Zsófit
2022-02-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Lélegzetelállító álomnyaraláson ünnepli a kapcsolatát Szabó Zsófi és Shane Tusup. A szerelmesek napok óta a francia Riviérán, az európai luxus fővárosában, Monte Carlóban pihennek, az amerikai edző tejben-vajban füröszti az RTL Klub sztárját.

 

Természetesen a luxusnak ára is van, a Blikk számításai szerint Zsófi és Shane álomnyaralása milliókba kerül. Vajon mire készül Tusup, hogy a világ egyik legszebb és legromantikusabb helyére vitte röviddel Valentin-nap után Szabó Zsófit?

– Mindent szeretek Zsófiban, egyértelműen életem szerelme, számomra a nagybetűs nő – jelentette ki korábban a Fókusz kamerájának az úszókkal, focistákkal, de még curlingesekkel is foglalkozó edző, aki az Instagramján azt is megosztotta, Valentin-napra egy bőröndöt ajándékozott a szeretett nőnek.

Meg is magyarázta, miért.

– Ha be akarom utazni a világot ezzel a lélegzetelállító nővel, először szüksége lesz egy bőröndre – írta az akkori bejegyzésében a fülig szerelmes Shane, aki be is váltja ígéretét, hiszen a világ egyik legszebb tengerpartjára vitte kedvesét.

Ráadásul – elnézve a „kulisszát” – a helyszín tökéletes arra, hogy romantikus körülmények között feltegye szíve választottjának a nagy kérdést, azaz nem lenne meglepő, ha gyűrűs fotót is posztolnának a napokban a szerelmesek. Ha így lesz, Shane Tusup megadta a módját: a szállásuk a Hôtel de Paris Monte-Carlóban található, a balkonos, tengerre néző szoba, amelyben Zsófiék eddig négy estét töltöttek, közel 290 ezer forintba kerül éjszakánként, azaz szerdáig csak erre közel 1,2 millió forintot költöttek.

 

A hotel három Michelin-csillagos éttermének egyike a Le Louis XV, amelynek ínyencségeit egy vacsora alatt közel 140 ezer forintnyi euróért fogyaszthatják, az itallap tételei pedig 7-14 ezer forintot kóstállnak. A szerelmesek a közösségi oldalaik szerint a szálloda másik Michelin-csillagos éttermében, a Le Grillben is jártak már, ott hasonló színbvonalú árakkal találkozhattak. Monte-Carlóban az ebéd sem olcsó mulatság, Monaco szívében fejenként 20-25 ezer forintonyi eurót is elkérhetnek egy kiadós étkezésért.

 

Ám mivel Monte-Carlo nem csak a csodálatos kilátásról, a tengerpartról, hanem a kaszinójáról is híres, Shane Tusup és Szabó Zsófi ezt sem hagyhatták ki, fejenként 17 eurós, azaz 6 ezer forintos belépőt kifizetve szerencsét próbálhattak, hátha sikerül visszanyerni az álomnyaralás árát. Ehhez képest a repülőút ára szinte aprópénz, ha egy ideje már lefoglalták, megúszhatták fejenként ötvenezer forintból. A városnézős helikopterezés azonban már ennek sokszorosa: alig tíz perc mintegy 50 ezer forintba kerül és ennyi idő alatt alatt mit sem látni a városból.

 

Ám van az a pillanat, amelyre érdemes sokat költeni.

Forrás: Blikk