Rúzsa Magdi hazatérhetett a kórházból hármas ikreivel
2022-02-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rúzsa Magdi, aki február elején hozta világra hármas ikreit, most elhagyhatta a kórházat, s a hazatérés pillanatairól egy fotót is megosztott.

 

A szülés után még egy jó ideig nem mehetett haza Magdi, ugyanis az orvosok a biztonság kedvéért megfigyelés alatt tartották őket, hogy minden a legnagyobb rendben legyen.

Ugyan jóval a szülés előtt már bevonult a Honvédkórházba, ám azt csak kedden hagyhatták el, Magdi pedig végtelenül háláás azért, amit az orvosok és az intézmény vezetése értük tett.

„Hazaértünk!

A nagy család. Elmondhatatlan érzések kavarognak bennünk. A hála, amit a Honvédkórház szülészete, terhespatológiája és koraszülött osztálya iránt érzek, szavakkal kifejezhetetlen. Amíg élek a szívemben hordozok mindenkit, azt majdnem 30-40 embert, aki azon dolgozott, hogy a babáink épségben érkezzenek a világra és egészségesen, életre felkészülten jöhessenek velünk haza. Dr. Vermes Gábor, amíg vagyok, imába foglalom a neved minden nap! Dr. Bodrogi Eszter, a tiédet is. A PIC minden nővére nem is ember, hanem angyalok, hősök, akik naponta küzdenek a legkisebb életekért. Köszönöm a szeretetet és a törődést, amit a legnehezebb és a legboldogabb pillanatokban kaptunk és megéltünk együtt, és hogy ennyi mindent tanítottak nekünk. A szívem vigyáz rátok! Köszönöm a szülésznők és a terhespatológián dolgozó nővérek gondoskodását. Amit a szülőszobában megéltem, az több, mint profizmus. Két csapat dolgozott együtt, legalább 15 ember, hogy minden jól alakuljon. Sehol a világon nem lett volna ennél profibb ellátásban részünk. A sikeres szülést és Lujzi, Keve, Zalán gyors ellátását és inkubátorba helyezését köszönöm... Szeretlek benneteket Pic angyalkák és Irén szülésznő! Margitkát, a tisztaság angyalát meg ölelem. Mi jól vagyunk, bekuckóztunk. Boldogok vagyunk 62 nap után újra otthon, de már három csodával gazdagabban. Köszönöm, édes Istenem, hogy a tenyereden hordozol bennünket!” – olvasható a bejegyzésben.

Forrás: Blikk

Hasonló bejegyzések