Schobert Norbiék elárulták, mi a boldog házasságuk titka
2021-02-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hosszú évek óta élnek boldog házasságban és nevelik gyermekeiket szeretettel, most pedig arról is meséltek Schoberték, hogy mi a boldog házasság titka, és mik azok a szabályok, amelyek mind egyénileg, mind a család szempontjából meghatározzák az oly fontos stabilitást.

 
Immáron 19 éve él boldog házasságban Schobert Norbi és Rubint Réka, akik most a hot! magazinnak meséltek arról, mi lehet ennek a titka. Réka arról mesélt, neki mennyire fontos volt mindig is, hogy fel tudjon nézni a nő a férfira:

"Számomra az egyik legfontosabb párkapcsolati elem mindig az volt, hogy a nő fel tudjon nézni a férfira. A nő a hajtó teste, de a vitorláért a férfi a felelős. Egy kapcsolat ettől tud jól működni" - adott gyors útmutatót, majd elárulta, mindez náluk is a mindennapok szerves részét képzi.

"Ez nálunk is megvan: mindennap csodálattal figyelem a férjem kreativitását és lendületét. Mindenre talál megoldást, és rögtön van egy B terve. Sokkal jobban tud alkalmazkodni a változásokhoz, mint én, egy pillanatra sem torpan meg" - méltatta Norbit, majd hozzátett még egy fontos dolgot, ami kapcsolatukat tekintve lényeges:

"De bármennyire is határozott, soha nem volt arra példa, hogy kritizált volna. Ennek ellenére sok mindenben kikérem a véleményét, és meg is fogadom!".

Norbi is igyekezett elismerően beszélni élete párjáról, azonban ő már többször szembesült kritikával, melyek ugyan fájnak őszinteségükből és nyíltságukból adódóan, és mert nem azt hallja Rékától, amit szeretne, sokszor utólag így is beigazolódik, hogy jól látta a dolgokat. A harmonikus házassággal kapcsolatban határozott véleménye van:

"A sikeres férfiak (tisztelet a kivételnek) a háttérbe szorítják a feleségüket, majd amint egy engedelmes játékszer válik belőle, eldobják vagy anyagi és lelki terrorban tartják. De ez fordítva is igaz. Ha a nő letarolja a férfit, azonnal papuccsá válik. Nehéz az egyensúlyt megtalálni és fenntartani. Egy örök játszma, ahol nem szabad hagyni győzni a másikat. Csak így működik nálunk is" - zárta szavait Norbi a témában.

Szerencsés esetben az ember minél több időt tölt a párja mellett, annál inkább megismeri az apró rezdüléseit, és azt is kitanulja, hogy érdemes reagálni bizonyos szituációkra, így a kettejük közötti harmónia is szolgálhatja boldogságukat.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NORBI hivatalos oldala (@update_lowcarb) által megosztott bejegyzés


Norbi arról is mesélt, hogy Réka olykor fáradtabb és ingerültebb pörgősebb életviteléből adódóan, de már erre is tudja a megoldást:

"Ilyenkor van, hogy ingerültebb, de tudom, hogy amint átölelem, és eszik valamit, egyből helyreáll minden.

"Mindennél jobban szeretem a feleségemet, egy percig sem tudnék élni nélküle! Sokszor úgy érzem, hogy a testemen kívül dobog a szívem" - vallotta be Norbi, akiről Réka elmondta, húsz év alatt egyszer sem emelte fel hangját, ebből adódóan veszekedni sem lehet vele.

A háromgyermekes anya kifejtette, Zalán születésekor az addig megszokottakkal ellentétben változtatott, és úgy élte életét, ahogy ő szerette volna, becsempészve abba az énidőt. Ennek részeként ugyan továbbra is a család és a gyerekek álltak az első helyen, a mindennapok vérkeringésében fontos szerepet játszott a munka, így például az alakreform felépítése.

"Így lettem én még boldogabb és kiegyensúlyozottabb, ami még teljesebbé tette a kapcsolatunkat" - tette hozzá Réka.

Minden kapcsolat hasonlóan sarkalatos pontja, pontosan mennyi idő juthat a családon túl a párkapcsolatra, és az ezzel kapcsolatos tevékenységek kivitelézésre, amit illetően szintén határozott véleménnyel rendelkezik mindkettejük:

"Fontos, hogy legyen idő, amit kettesben tudunk tölteni. Erre a kezdetek óta figyelünk. Sokan bántottak minket azért, mert a gyerekeket már egész kicsi koruk óta rábíztuk a nagyszülőkre 2-3 órára vagy egy-egy hosszú hétvégére, de az élet minket igazolt" - jelentették ki, majd Réka bátorságra ösztönözte az olvasókat:

"Mindenkit arra bíztatok, hogy bátran merjen párkapcsolatára is időt szakítani, mert nem attól lesz jó anya, vagy apa, ha napi 24 órában a gyermekét őrzi, és közben megfeledkezik a párjáról"

"Imádunk a gyerekekkel utazni, de kell néha, hogy kettesben vonuljunk el. Szoros és stabil kapcsolatunk, és ez mindent meghatároz. A gyerekeinknek érzelmi biztonságra van szüksége, ezt pedig a szülők szeretete és a köztük lévő stabil egység tudja biztosítani. Abban a pillanatban, ha szétesik egy család, darabjaira hullik egy gyerek is" - foglalt állást Réka.

A házaspárnak nem kel túl sokat tennie ahhoz, hogy egyből támadások kereszttűzében találják magukat, és így a kommentelők is céltáblának használják a személyüket, viszont amellett, hogy az ismertségükből adódóan ez ellen nem tudnak mit tenni, Norbiék gyerekeiknek is azt tanácsolják, ne foglalkozzanak velük.

Forrás: Blikk