Schobert Norbert nem ismer kegyelmet, ha a lányáról van szó!
2020-08-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

A fitneszguru őszintén mesélt arról, hogyan élte meg, amikor lánya korábbi udvarlója méltatlanul viselkedett a csemetéjével. Schobert Norbert azt is elárulta, mikor jönne el az a pont, amikor beleavatkozna gyermekei magánéletébe.

Mint minden szülő, Schobert Norbert is félti, óvja gyermekeit, ugyanakkor mindig számíthatnak rá, mellettük áll szinte mindenben. A fitneszguru azonban úgy döntött, tinédzserré cseperedett lánya magánéletébe nem szól bele, csupán óvó tekintetét tartja a gyermekén.

„A lányom jelenlegi udvarlója egy talpig becsületes, kedves fiú, minden apósjelölt 'álma'. Azonban korábban volt rá példa, hogy olyan fiú próbálkozott a lányomnál, akinek nem örültem ennyire” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Schobert Norbert, aki ahogy akkor, most se avatkozik bele lánya magánéletébe.

„Nem szeretnék senkit megbántani, de az a fiatalember nem nézett a szemembe, a kézfogása se olyan volt, amit egy férfitől elvárhat az ember. A lányomat nem tiltottam el tőle, nem avatkoztam bele. Ezt csak akkor tenném meg, ha a gyerekem veszélyben lenne, a fiú rossz társaságba sodorná, bűnöző lenne, drogozna. Itt nem erről volt szó, ezért bár Larának jeleztem, hogy nincs meg a szimpátia, hagytam, hogy a maga útját járja és rájöjjön mi a gond a fiatalemberrel” – tette hozzá Schobert Norbert, akinek lánya saját bőrén tapasztalta meg édesapja igazát.

„Mikor elváltak az útjaik, a fiatalember még hajnali 2-kor is zargatta, méltatlanul beszélt a lányommal, így végleg pont került a dolog végére” – mondta a fitneszguru, aki egyáltalán nem vár el sokat lánya jövendőbelijétől.

„Egy fiút nem arról ítélek meg, milyen a családja, honnan jön, milyen tanuló. Legyen terve, célja és tartása, lássam benne a férfit. Ha ezek megvannak, tudom tisztelni. Nemcsak az udvarlóktól, de a saját fiaimtól is ezt várom el. Ha ezek megvannak, akkor már benne van, hogy milyen lesz. Ez pedig nagyon fontos egy apa szempontjából. A gyermekének a jövőjét senki sem akarja lúzer pályára állítani, senki se szeretné, hogy a gyermekének rossz legyen. Egy rossz ember mellett viszont a gyereknek csak rossz élete lehet. Azt pedig senki sem akarja” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Viktorin Tamásnak Schobert Norbert.

Forrás: Blikk.hu