Schobert Larának 10 évvel idősebb a szerelme
2023-06-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Schobert Larára a jelek szerint újra rátalált a szerelem, és az is kiderült, ki lehet az új párja, akivel a múlt hét pénteken is randizott.

Schobert Lara nem tagadja, hogy korábban kapcsolatfüggő volt, viszont a szinglilét közben rájött, hogy egyedül is tud boldog lenni. Mint fogalmazott, jóval stresszmentesebb az egyedüllét, de azt sem bánná, ha váratlanul betoppanna az életébe az igazi. Ebből tehát arra lehetett következtetni, hogy nem utasítja el a randizást. Legutóbb árulkodó dolgok kerültek elő a közösségi oldalán, amelyekből kiderült, hogy egy titokzatos férfival töltötte az estét.

A fiatal lány Bécsben randevúzott új kedvesével egy romantikus vacsora során, ajándékba pedig egy szál rózsát is kapott. A sejtelmes fotóján a virággal pózolt, amihez egy szívet is csatolt, így többen elkezdtek találgatni, hogy vajon szingli-e még.

Bár a titokzatos udvarlóból nem sok látszódott, egy 29 éves férfi hódíthatta meg a fiatal lány szívét. Információik szerint a Kazincbarcikai SC futballistájáról van szó, aki korábban játszott már Pakson, Siófokon és Szolnokon is, jelenleg a már említett, másodosztályú Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei csapat tagja. Úgy tűnik, nagyon egymásra találhattak, hiszen Lara még a távkapcsolatot is bevállalta a focistáért, ugyanis két órát kell utazniuk egymáshoz.