Schmuck Andor nem adja fel a reményt, hogy megtalálja az igazit
2021-09-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Schmuck Andor tavaly szeptemberben a Szent István-bazilikában 495 vendéggel egy grandiózus orgonakoncerttel ünnepelte, hogy 50 éves lett, ám a mostani, immáron az 51. születésnapját csendesebben készül megülni.

– Születésnapom alkalmából kimegyek az állatkertbe, ahol azzal lepem meg magam, hogy örökbefogadom a patkányt, mert az senkinek sem kell. Így úgy érzem, rokonlelkek vagyunk a magányban. A patkányt Hugónak hívják, nagyon bízom benne, hogy túlélte a pandémiát, ez hamarosan kiderül – újságolta el a Ripostnak a Tisztelet Társaságának elnöke.A mindig optimista hősszerelmes politikus magánélete idén nem alakult túl szerencsésen, hiszen másfél év után elvált fiatal feleségétől, Esztertől. Jelenleg ugyan egyedül él, de több olyan lesifotó is készült már róla, amelyeken gyönyörű hölgyek társaságát élvezi.

– Ez az év tele volt meglepetésekkel! Miközben szociális szakgondozó lettem, elvesztettem a feleségem. Mivel megrögzött kapcsolatfüggő vagyok, már kíváncsian várom, hogy mikor botlik belém a következő nő, akit elveszek. A következő esküvőmre szóló meghívónak már meg is van a szövege: a remény diadala a tapasztalat fölött. Pozitívan tekintek a harmadik válóperem elé! Aki felvállal és engem szeret, az biztos, hogy beteg, szóval pont jó. Ahogy mondani szoktam, az a nőideálom, aki ide áll – nevette el magát a szülinapos politikus, aki még mindig hisz benne, hogy 51 évesen megtalálja végre az igazit.

Forrás: Blikk