Sárközi Ákos nyílt szerelmes levelet írt a kedvesének
2019-10-26  /  Szerző:   /   Szerelem 40. születésnapja alkalmából igazán romantikus meglepetéssel készült a párjának Sárközi Ákos – a séf egy nyílt szerelmes levélben köszöntötte fel a feleségét.

Sarkozi Akos

„Mindent megteszek, hogy boldoggá tegyem nemcsak ezt a napot, hanem az összes többit is, amit együtt tölthetünk” – kezdte a vallomást A konyhafőnök sztárja, aki rögtön megköszönte Évinek, hogy ő lehet az első, aki felköszönheti őt ébredés után.

„Soha nem gondoltam, hogy egyszer az életben ilyen szerelmes leszek. Valójában azt sem tudtam, hogy létezik ilyen szerelem, amíg azon a csodálatos napon nem találkoztunk, és nem kezdtünk el beszélgetni” – folytatta Sárközi, hozzátéve: a mai napig jól emlékszik a megismerkedésükre.

„Elragadott egy érzés, ami most is tart, és bízom benne, hogy örökké így lesz. Mert minden pillanatát élvezem!”

A házaspár tagjai, akiket a Nyerő Páros legújabb évadban is láthatunk, teljesen összhangban vannak. Ahogy Ákos írja, nem csak segítik és támogatják egymást, de a figyelmes, kedves gesztusok, az apró, törődéssel teli szívességek sem hiányoznak kapcsolatukból.

„Lenyűgöz, ahogy minden pillanatban a kedvemben akarsz járni. Köszönöm, hogy a múzsád lehetek. És persze, imádom a mindennapokat veled.”

Sarkozi Akos

Az egymás kölcsönös inspirálásán túl a gyerekekkel is megértik egymást, kapcsolatuk alappilléreként pedig az őszinteséget nevezi meg.

„A mi életünkben már nincsen te vagy én, mi már csak együtt vagyunk, és ennek megfelelően is tervezünk meg mindent. Melletted még a nehéz napokat is szeretem.”

A séf pedig ugyanúgy szereti a kedvesét, még ha az be is tölti a „rettegett” negyvenet, mert mint fogalmaz, Évivel még az öregedést is könnyen éli meg,

„Nekem te így vagy a legcsodálatosabb nő a világon! Olyan, aki mellett én is nagyon szívesen öregszem meg, és aki mellett majd az utolsó lélegzetet szeretném venni ebben az életben.”

Forrás: Blikk.hu