Sarka Kata megható képet posztolt a testvéri szeretetről
2016-12-18  /  Szerző:   /   Szerelem Sarka Kata nosztalgikus hangulatban lehet: Noncsikáról és Dávidkáról tett ki kisebb kori képet.

Sarka Kata nemrég a Facebookon öntötte ki a szívét. „Szeretem a gyerekek lelkét, mert annyira tiszta, és olyan erővel, feltétel nélkül képesek hinni és bízni az emberekben, amit nehéz felfogni. Szeretnék úgy élni, ahogyan ők... Szeretném elhinni mindenkinek azt, amit mond, és nem azon gondolkodni, hogy vajon igaz-e... Szeretnék bízni mindenkiben, és sosem szeretnék csalódni többé... Mikor és miért változik meg az életünkben az, ami már megadatott nekünk gyerekkorban? A hit egymásban...” – írta a gyermeki lélekről Sarka Kata.

Most ezt a fotót tette ki Noncsikáról és Dávidkáról. Nagyon helyesek:

Sarka Kata

Sarka Kata mostanában sok fotót tesz ki a gyerekeiről, sőt korábban azt is elmondta, hogy el tudna képzelni még egy gyereket. „Azért van a fejemben, hogy jó lenne majd egy harmadik gyerek, mert Dávid születését sem tudtam annyira kiélvezni és megélni, hiszen ott volt egy még járni nem tudó baba, a lányom, Noncsi, aki szintén olyan pici volt, hogy még szoptattam. Altatás, etetés, szoptatás, altatás, etetés, szoptatás két gyermekkel.”

Sarka Kata

Bár Kata korábban kétgyermekes anyaként képzelte el magát, miután lánya megszületett, már pontosan érezte, hogy legalább három lurkót szeretne. „Én bízom benne, hogy lesz még egyszer harmadik gyermekem.”

Forrás: NlCafe