Rúzsa Magdi elárulta, mikor szeretne babát
2018-07-24  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Az énekesnő nemrégiben bejelentette, hogy 2020-ig már csak egyszer áll színpadra. Rögtön be is indultak a találgatások, hogy vajon Magdi terhes-e.A Borsnak adott interjút Rúzsa Magdi, aki korábban elmondta, 2020-ig már csak egyetlen fellépést tervez Budapesten. Mint mondta, nem dolgozik majd kevesebbet a következő két évben, ráadásul mindig így van, ha Aréna-koncertre készül.

„Szóval nem, nem várok babát” – jelentette ki Magdi, aki azt is elárulta, annyira szeret előre dolgozni, hogy vannak dalai, amelyek ugyan elkészültek már, de a közönség még nem hallotta.„Nekem ez biztonságérzést ad, és nagyon is szeretem a biztonságot. Szerintem kapkodva nem lehet jót készíteni.”

Az énekesnő elárulta, a biztonság megnyugtatja, ilyenkor pedig igazi slágerek születhetnek, amiknek nem tesz jót, ha idegeskedik.

Mint mondta, nem csak a munkában, de a magánéletében is ilyen tudatos, de tisztában van azzal, hogy azt nem tudja befolyásolni, kibe szeret bele.

„De azt már igen, hogy ha megtaláltam a páromat, akkor figyeljek és vigyázzak rá. Ugyanígy tudatos vagyok a gyerekvállalás kérdésében is, készen szeretnék állni rá, azt érezni, hogy a maximumot tudom majd nyújtani egy gyereknek.”Forrás: Blikk