Rubint Réka elárulta, hogyan csavarta el a fejét a férje 19 évvel ezelőtt
2019-07-15  /  Szerző:   /   Szerelem Július 20–21-én a siófoki Plázson kerül megrendezésre a Just Clear Fitness Fesztivál. A sporteseményről természetesen nem hiányozhat Rubint Réka sem, aki a sajtótájékoztatón elárulta, hogy nem csak a karrierje, de Schobert Norbival való kapcsolata is a Balaton-parton kezdődött.

Rubint Reka

"Tizenkilenc évvel ezelőtt Norbit helyettesítettem Siófokon, és nem csak akkor jártam életemben először a Balatonon, de akkor álltam először nagy színpadon, és tartottam órát több száz embernek mikrofonnal a kezemben" - kezdte mondandóját a fitness lady.

"Az órám végére befutott Norbi is, az éppen aktuális barátnőjével, mert kíváncsi volt, ki he­lyettesíti. Előtte két évvel becastingoltak Norbiék a kickboxkazettájukra, ám a próbákra nem jártam el, de szerencsére Norbi nem emlékezett erre, és látva az energiát, amivel a színpadon jelen voltam, az órám után azt mondta, erről beszélnünk kell. Ez volt má­jusban, pár hónappal később elvállaltam vele egy háromnapos roadshow-t, aztán október elején egy hónapnyi udvarlás után úgy döntöttem, megpróbálom vele a közös életet. Hamarosan hozzáköltöztem, majd egy hónap után megkérte a kezemet és a többit már mindenki ismeri" - mesélte Réka.

Rubint Reka

Az emlékezetes eset óta Réka nem tartott órát a Plázson, most azonban megígérte, hogy akárcsak 19 évvel ezelőtt, idén is szét fogja szedni a színpadot.

Forrás: Blikk