Rezes Judit mindig három gyerekre vágyott
2020-12-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rezes Judit rajongva szereti a gyermekeit, de nem tagadja, szülőnek leni néha kimondottan nehéz és fárasztó. Főleg a mostani világjárvány közepén, ami korlátok közé szorítja az embert, és még a hivatását is ellehetetleníti.

 

Attól, hogy idén már másodszor zárták be kapuikat a színházak, Juditnak olyan érzése van, mintha csapdába esett volna. A megélhetésen kívül azért, mert őt leginkább a munka zökkentette ki a mindennapok mókuskerekéből.

Gáspár születése után csak visszafogottan tért vissza a szerepeihez, mégis az a néhány darab, amiben játszott, felért egy terápiával. Ennek hiányát érzi most – vallja be őszintén Judit, kinek most az a feladata, hogy kiszolgálja a családját. Ezt természetesen kérdés nélkül megteszi, de ha hagyná, a napi rutin felőrölné. Részben azért is vállalta, hogy indul A Konyhafőnök VIÍP című műsorban, hogy valami új inger érje. Egyfajta kalandként tekintett rá, még ha nem is volt egyszerű. Többet várt magától, de azt is tudja, hogy nem tudott százszázalékosan felkészülni, a főzésre koncentrálni úgy, hogy közben pár óránként szoptatnia kellett Gáspárt, vagy odaszaladni hozzá, ha sírt.

 

De ez a kis, hétköznapokból kiragadott szünet is jól jött, hogy kiragadja a hétköznapok szürkeséféből. Ha egy kis egyedüllétre vágyik, párja, Szabó Győző van a fiúkkal.

– Anyának lenni a legszebb dolog a világon, én a szívem mélyén mindig is három gyermekre vágytam. Szerettem volna egy kislányt is, de elmúltam 43, így letettem erről. Két gyönyörű, egészséges, okos fiam van. Kell ennél több? Értük amúgy sem lehetek elég hálás, de azt kár lenne tagadni, hogy az anyaság minden örömével és boldogságával együtt, hogy igenis vannak depressziósabb, küzdelmes napjaim. A mostani időszak is ilyen. (...) Hál' istennek, amikor magam alatt vagyok, Győző előrelép, és átveszi a fiúkat, így még ha csak egy órára is, van lehetőségem felszívni magam – mesélt érzéseiről a Best magazinnak.

Forrás: Blikk