Titkos szerelmi kalandjáról vallott Presser Gábor
2020-12-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Presser Gábor mindig szemérmesen óvta magánéletét, soha nem beszélt a szerelmi ügyeiről. Most azonban elmesélte egy nagy kalandját, amelynek a végén komoly házassági ajánlatot kapott.

 

Pici egy romániai turnén ismerte meg Aliciát, majd többször találkoztak Amerikában is. A lány dédapja a világhírű zongoravirtuóz, Arthur Rubinstein testvére volt, így az ifjú hölgy az amerikai felső tízezer legcsillogóbb partijaira is bejutott.

„Végtelenül édes volt, és roppant tehetséges, csak egy kicsit sok. Már nagykorú volt, húszon felül, elvárta ahogy elképzelte, hogy lassan belejövök a rólam álmodott szerepbe, de az összes őrültsége és harsánysága mellett ott volt benne a finomság, hogy soha nem támadott le” – idézte fel könyvében Presser Gábor az emlékezést Aliciáról, aki mindenkit ismert, aki számít, ekkoriban Stevie Wonderrel és a Kool and tzhe Gang énekesével, Ronald "Khalis" Bell-lel bulizott.

A fiatalokat összehozták a társasági események, és úgy tűnt, komoly a kapcsolatuk – Presszer már a családdal is megismerkedett.

„Az egyik nagybácsi harmadik ebédelés után megkínált egy szivarral, és beszélgetni akart. Röviden összefoglalta, mire gondol: 'Geboor, ha elveszed Aliciát, megkapjátok áarthur párizsi lakását, mindenestül a zongorákkal.' Nagyon rendes pasi volt, azt mondta: 'Ne válaszolj most, gondold át, az is jó, ha majd Budapestről válaszolsz.' Nem emlékszem, hogyan hagytam el a helyszínt. Este mindent elmeséltem egy barátomnak, már készen álltam a haditervvel, hogyan szabadulok meg a párizsi lakástól zongorástól.” – folytatta könyvében a legendás énekes, aki elárulta, hogy bár az esküvő elmaradt, még sokáig tartották a kapcsolatot. 

Forrás: Blikk